Długo nie uczestniczyłem w tym forum, ale tematy ciekawe śledzę z uwagą, ale po dłuższej przerwie wracam do IŁ-2, gra zamówiona, czas sprawdzić joya bo długo czekał na powrót do gry!
Nie wiele się nim nagrałem tyle co nic okres gwarancji mu minął,a nawet nie przemęczył się zbytnio! Postanowiłem go odkurzyć i sprawdzić na starej wersji i okazało się, że samolot ma trudności ze wznoszeniem (pętli nie wykonałbym) więc wyszedłem z gry i sprawdzam osie i okazuje się że oś odpowiedzialna za wznoszenie i opadanie nie działa poprawnie. Pomysłowy dość jestem i postanowiłem sprawdzić co w trawie piszczy, rozebrałem poprawnie i dostałem się do potów(chyba tak się nazywają?) i tego winnego tak rozebrałem, że koniec świata nadaje się do tylko pokazywania jak do tego się nie zabierać! Nerw mnie ruszył bo pojawił się poważny problem, gra już nie długo pojawi się u mnie w domu, a tu taka klapa z joyem wyszła. Proszę o pomoc w udzielenie informacji cóż teraz mam począć, czy da się kupić coś podobnego aby wymienić i mieć problem z głowy, a jak tak to gdzie właściwie czegoś takiego szukać?
Nie wspomnę, że jeden przycisk mi siadł, żeby ten joy jeszcze był intensywnie użytkowany, ale gdzie tam...ma się pecha!