Autor Wątek: Nekrolog [']  (Przeczytany 95276 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline castor

• *
  • Lonewolf
Odp: Nekrolog [']
« Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 27, 2016, 19:09:51 »
Odeszła Księżniczka . May the Force be with you  R.I.P.
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/carrie-fischer-nie-zyje,702779.html

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 27, 2016, 19:43:53 »
:(
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Poko

• Gość
« Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 27, 2016, 20:11:49 »
Aż strach pomyśleć, że jeszcze 4 dni tego strasznego roku, a ponury kosiarz pod koniec zaczął machać tą kosą jak cepem... :(

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 27, 2016, 20:55:56 »
Wiem z doświadczenia, że w tym okresie pomaga mu świąteczna depresja, obżarstwo i nadużywanie płynów eksploatacyjnych, podobny schemat Ponury stosuje w okolicach urodzin/imienin, to jak uciekanie w stromym nurkowaniu Spitem z gaźnikiem pływakowym, przed Mietkiem.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 27, 2016, 21:18:30 »
Co jest? Ponury ma jakąś normę do premii rocznej do wyrobienia, że tak hurtem leci? :(
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 29, 2016, 06:19:29 »
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #233 dnia: Stycznia 23, 2017, 18:28:55 »
Zmarł Gorden Kaye (René Artois z Allo, Allo).

« Odpowiedź #234 dnia: Stycznia 31, 2017, 13:59:48 »

« Odpowiedź #235 dnia: Stycznia 31, 2017, 14:09:36 »
A 2017.01.25 zmarł w Londynie John Hurt.

« Odpowiedź #236 dnia: Maja 18, 2017, 11:25:34 »
Chris Cornell nie żyje.

Nie wierzę...

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #237 dnia: Maja 18, 2017, 11:34:21 »
Chris Cornell nie żyje.

Nie wierzę...

I'm gonna break my rusty cage and run

« Odpowiedź #238 dnia: Maja 19, 2017, 13:57:50 »
A jednak samobójstwo...

Siedzę i słucham Fell On Black Days, bo to pieśń o mnie, bo wiem jak go bolało życie, wiem, że ból był tak nieznośny, że postanowił odebrać sobie życie.
Jeżeli z kimś na tym forum dzieje się to samo, lub, być może, z waszymi bliskim, proszę, bądźcie czujni i wrażliwi wobec siebie i tych, którzy zapadają się w swoich "Czarnych Dniach" i pamiętajcie że istnieją osoby, które są w stanie pomóc.

Wiem o czym mówię, takich jak on wyczuwam przez monitor.

Przepraszam, jeżeli uznacie to za wpis, który nie powinien zaistnieć na tym forum, ale po prostu musiałem.

To też dobry, choć przejmująco smutny moment na zmianę mojego paździerzowego nicka na ten, którego od wielu lat używam w innych miejscach, a który jest hołdem dla największego - dla mnie - zespołu ery grunge'u i największego rockowego głosu wszechczasów, dla beztroskiego początku lat 90-tych i całonocnych rozmów o budzącej się znów potędze ważnego tekstu i rockowego riffu prowadzonych z kumplami w oparach fajek i taniego wina.

Zapytałem kiedyś córkę, czy w czasach, gdy - parafrazując - dzisiejsze teledyski na YT wyściełają jutrzejsze kubły na śmieci będzie pamiętała jakiś ważnym moment w kulturze z okresu szczeniackiego buntu? Niestety, tak jak przypuszczałem jej odpowiedź brzmiała - nie.
Dlatego cieszę się, że choć spóźniłem się na Woodstock'69, to miałem swój mały udział w grunge'owej rewolucji, a może nawet jestem z tego powodu trochę dumny.

Say Hello To Heaven, Chris.

Gdybym mógł wybrać sobie głos chciałbym śpiewać tak jak Ty.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #239 dnia: Maja 22, 2017, 17:27:18 »
Zmarł Wodecki, szkoda mi chłopa bo był całe moje życie ze mną czy chciałem tego czy nie. Właściwie to go nie lubiłem nigdy, a już na pewno wtedy gdy przechodząc mutację musiałem na ocenę śpiewać jego "pszczółkę Maję" w podstawówce. Ale od jakiegoś czasu patrzę na jego twórczość inaczej - to był fachura w tym co robił a za jego współpracę z Mitch&Mitch szacun, bo to wielka rzecz była. Być 40 lat na topie muzycznym nawet na naszym podwórku krajowym, to trza być kimś.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM