Bardzo dobrze,że powstała strona EGHI.Można tam znaleźć więcej szczegółów.Są też projekty paneli z wymiarami.Mam nadzieję,że będzie uzupełniona opisem rozwiązań w dziedzinie elektroniki oraz oprogramowania.Prawdopodobnie część rozwiązań w dziedzinie elektroniki będzie podobna do moich rozwiązań to chętnie ją uzupełnię.
Mam nadzieje,że nasze polskie rozwiązanie hardware oraz soft też zostanie zrealizowany.Korzystam narazie z opracowań OC ze względu na założony termin realizacji swojego kokpitu.Jednocześnie deklaruję pełną współpracę przy tworzeniu naszej platformy.Zdaję sobie sprawę,że jest to proces długotrwały i należy uzbroić się w cierpliwość.
Na zakończenie taka reflekcja.Pojawienie się 2 lata temu Intrudera na naszym forum było dla mnie impulsem do kontynuacji budowy kokpitu.
Obecnie pojawienie się EGHI na forum dało dalszy impuls do realizacji budowy kokpitu F16.Jednocześnie EGHI narzucił takie tempo,że nawet ja mam problemy aby nadążyć.Jest to bardzo optymistyczne,ponieważ jest nadzieja,że pojawią się kontynuatorzy.