Autor Wątek: Próby drażnienia administracji...  (Przeczytany 2710 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zgredd

• Gość
Próby drażnienia administracji...
« dnia: Maja 28, 2009, 20:20:32 »
Jak masz pisać takie bzdury to ogranicz się to pisania w swoim imieniu, a nie wciągasz w to forum.

Jak masz pisać takie bzdury, to najpierw się doinformuj. Nie pisałem tego tylko w swoim imieniu i z pozycji tylko swojej własnej opinii; a to że jesteś adminem nie oznacza, że Twoje przeciwne zdanie ma siłę 90% forumowiczów.
A w ogóle to proszę zejść ze mnie, bo się uwziąłeś na mnie jak rzep psiej kitki :012: :002:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 28, 2009, 20:31:35 »
Zgredd zapominasz, że tutaj nie istnieje demokracja, wiec stonuj.

Już nie wspominając, że na forum nie ma jasnej polityki wobec FSów. Niech sobie każdy kupuje co chce... ale niech sie potem nie dziwi, że nie ma mu kto pomóc, bo nikt danej wersji już nie używa.

Zgredd

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 28, 2009, 20:36:58 »
Zgredd zapominasz, że tutaj nie istnieje demokracja, wiec stonuj.

Sundowner czyli rozumiem, że nie zgadzasz się z tym moim apelem? :
ale plz nie pisz o wyższości FS9 nad FSX :karpik Na tym forum jest to równie niemile widziane, jak rozprawianie o warezach.

Znam osoby z tego forum, które bardzo nie lubią pisania, jaki to FS9 nie jest super a FSX do duu...
Wyraziłem prośbę, o nie wygłaszanie takich wywodów. Gdzie więc problem?

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 28, 2009, 20:41:32 »
Oczywiście, rozmowa na ten temat jest miło widziana, pod warunkiem merytoryczności i cywilizowanego zachowania uczestniczących w niej.

Zgredd

• Gość
Odp: Próby drażnienia administracji...
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 28, 2009, 20:57:20 »
No cóż, widocznie innych użytkowników forum znamy. Tak jak już pisałem - są tu tacy, których bardzo drażni pisanie, że FSX jest do duu (oczywiście nie chodzi tylko o mnie), więc nigdzie nie uchybiłem faktom.
Patrząc na tamten konkretny przykład - wydaje się, że w świetle takich argumentów jakie padły w tamtym wątku o wyższości FS9, mój apel był całkiem słuszny i prawidłowy, i potwierdzał to co piszesz - dyskusja, ale merytoryczna, a nie frustracje z powodu warezów. I nawet, jeśli należysz z Mazakiem do zwolenników takiej dyskusji, to ton Twojego kolegi admina jest co najmniej impertynencki. Zresztą to nie jedyny tego typu arogancki post tego admina, i nie tylko kierowany pod moim adresem. Cieszę się, że pozostali admini wyrażają się z kulturą. Pozdrawiam!

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 28, 2009, 21:09:17 »
Jego piaskownica, jego kredki, może robić co chce, ja tu tylko sprzątam.

« Odpowiedź #6 dnia: Maja 28, 2009, 21:10:44 »
.... Znam osoby z tego forum, które bardzo nie lubią pisania, jaki to FS9 nie jest super a FSX do duu...
Wyraziłem prośbę, o nie wygłaszanie takich wywodów. Gdzie więc problem?
A dlaczego w moim imieniu ta "prośba"?
Niech piszą te "wywody", może komuś uda się udowodnić "wyższość Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia" lub FS'a nad FSX. Jeśli masz "doświadczenie" w obu simach to wykaż błędy w rozumowaniu "interlokutora"  :001:
Problem jest w Twoim "podejściu": chcesz mieć "mojszą" rację  :001:
Leszek

Zgredd

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 28, 2009, 21:19:16 »
Leszku -> przeczytaj proszę ten konkretny przykład w tamtym wątku. Ktoś, komu nie działa FSX, bo ma zaśmiecony system pirackimi softem, narzeka, że FSX jest do duuu... a FS9 wspaniały...[widocznie kraczki lepsze były :002:) No ręce opadają. Naprawdę chcesz takie wpisy na forum? Prośba nie była w imieniu forum - prośba była moja, było też tylko info, że tego typu wpisy są niemile widziane, co jest prawdą, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że niektórym to nie przeszkadza.
(apropo wyższości Świąt Wielkanocnych - tu nie ma co do debatowania, bo KK jednoznacznie określa które święta są ważniejsze :004:)

Jego piaskownica, jego kredki,

Pięknie to ująłeś :020:

« Odpowiedź #8 dnia: Maja 28, 2009, 21:54:25 »
...Naprawdę chcesz takie wpisy na forum?...
"Gość" się rozkręcał, sprawiał wrażenie "amatora komputerowego >>grzebalnictwa<<" - te XML'e  :001:
Może w następnym poście dowiedzielibyśmy się czegoś ciekawego o "wpływie zorzy polarnej na miesiączkowanie mrówek w PC" :011:
Nie dałeś szansy  :015:
Mazaka nie posądzałbym o impertynencje - to taki "dusza Człowiek" jest. Tylko po co Mu te akumulatory?

http://www.il2forum.pl/index.php?topic=11321.0
Leszek

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 28, 2009, 22:00:56 »
(...) Zresztą to nie jedyny tego typu arogancki post tego admina, i nie tylko kierowany pod moim adresem. Cieszę się, że pozostali admini wyrażają się z kulturą. Pozdrawiam!
Miło mi że jestem uznawany za tego dobrego i miłego.
Zatem z kulturą - Do widzenia.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 28, 2009, 22:22:23 »
Jak masz pisać takie bzdury, to najpierw się doinformuj. Nie pisałem tego tylko w swoim imieniu i z pozycji tylko swojej własnej opinii; a to że jesteś adminem nie oznacza, że Twoje przeciwne zdanie ma siłę 90% forumowiczów.
A w ogóle to proszę zejść ze mnie, bo się uwziąłeś na mnie jak rzep psiej kitki :012: :002:

Zastanów sie co Ty piszesz. Stwierdziłeś, że "na forum niemile widziane jest pisanie o tym, że FS9 jest lepszy od FSX". Zwracam uwagę na słowo "niemile widziane". Nie przypominam sobie, aby na tym forum panowała taka opinia, a już napewno aby ktoś z tego powodu był prześladowany. Natomiast do prywatnego zdania ma prawo każdy. Jak Ciebie i całą tą resztę (podejrzewam "obrazkowców") czyjeś odmienne zdanie na temat FSXa drażni to najlepiej ich wymień abyśmy mieli jasność na przyszłość ale nie wmawiaj mi, że 783 użytkowników na tym forum jest rozdrażnionych z tego faktu, bo tylu nawet w FS9 i FSXa razem wziętych tutaj nie lata. Wiekszość tych osób etap: "wyższości świat BN nad WK" ma już dawno za sobą.

A jak komuś nie działa FSX i powody tego upatruje w swoim złym dniu, rzuceniu panny, warezie, zbabolonym Windowsie, swojej niewiedzy itd. to również jego prywatna sprawa. Świata sie nie zbawi, chce tak myśleć to niech myśli. Może kiedyś odkryje gdzie tkwił błąd.

Natomiast jak chcesz abym "zszedł" z Ciebie to nie dawaj mi powodów abym mógł "wleźć", a argument w postaci "bo jesteś adminem" za przeproszeniem zachowaj dla siebie, bo ma tyle wspólnego z zaistniałą sytuacją co IL2 z realizmem. To jest taki sam dogmat jak "niemieckie forum". Jestem daleki od rozwiązywania sporów w ten sposób, czego dowodem jest ten post. No ale wiadomo jedynym celem moderatora/admina na forum jest znęcanie się nad maluczkimi. Tylko szkoda, że to nie działa w drugą stronę jak moderator/administrator grzecznie prosi użytkownika aby ten się stosował do panujących zasad.

Edit>>
Spóźniłem się... no coż, chyba możesz czuć się spełniony, bo Apacza wkurzyłeś...
« Ostatnia zmiana: Maja 28, 2009, 22:30:32 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"