Panowie chcę sobie drukować zdjęcia samolotów w kolorze na drukarce z WiFi

Ale szukając takiej drukarki nie znalazłem wielu produktów spełniających moje oczekiwania. W ogóle coś jak by ich nie było. A chcę by nie była zbyt duża miała możliwość oczywiście drukowania po WiFi, czy ma być laserowa czy atramentowa nie mam pojęcia, obecnie mam atramentówkę. Służyć ma domowo - biurowo w proporcjach 30/70 czyli raczej dużo c/b mniej kolor. Koszty eksploatacji są ważne ale nie decydujące. Cena samej drukarki najlepiej do 1500 zł, ale to tak strzelam z głowy bo nie mam pojęcia jak stoją te sprzęty obecnie. Mam nadzieję że przedstawicie mi jakieś propozycje razem z cenami. Liczę na pomoc bo postanowiłem kupić taką drukarkę ze względu na częstą działalność na laptopie dzieci i żony i konieczność drukowania ich "wypocin" na drukarce podłączonej do stacjonarnego kompa, do którego staram się ich nie dopuszczać

z różnych względów, które sami zapewne stosujecie

. Mam w domu sieć WiFi i wiem że można tam jakoś

drukarkę do routera podłączyć ale ze względów technicznych nie jest to możliwe. Podłączanie kabla drukarki od stacjonarki do laptopa też mnie za bardzo nie interesuje.
Jak by ktoś miał jakiś adresik forum z takimi problemami to sobie sam poczytam

i nie będę głowy zawracał.
btw. nie chcę żadnych kombajnów, tylko drukarkę