Wczoraj spróbowałem trochę inaczej skonfigurować zestawy dostępnych maszyn. Starałem się zrobić kilka misji (w tej chwili są cztery w rotacji na serwerze 3xLake + 1xVerdun), z mniej więcej czterema mniej więcej równorzędnymi maszynami dostępnymi na stronę. Jak Wy wolicie latać - jedna-dwie misje z dużym wyborem samolotów po każdej stronie, czy raczej te cztery - może pięć misji z czterema typami dla każdej ze stron? 777 grzmi na forum, żeby nie wrzucać do misji więcej, niż 8 typów samolotów bo podobno powoduje to problemy u wielu ludzi, nie zauważyłem takich problemów na serwerze, ale wydaje mi się, że rozgrywka może być bardziej urozmaicona, jak nie można przebierać we wszystkim, tylko czasem trzeba polecieć tym, co jest. Tylko dla Gejportów nie widzę sensownego przeciwnika - EIII za bardzo dostaje od nich w dupę, a z kolei AlbII zjada je na śniadanie.
Ubolewam nad tym, że wczoraj nie udało mi się dotrzymać Wam towarzystwa, ale wiecie jak to jest, darowanej flaszce nie zagląda się.. ekhm, to znaczy właśnie zagląda się, jak jest okazja

Widziałem potem, że nie przekręciliście ani jednej misji - 3 tury po 2500 punktów wydawały mi się dobrym ustawieniem, bo w środę jak było 2000 na turę, to coś za szybko misje rotowały. W tej kwestii też czekam na opinie. Aha, i jeszcze powiedzcie, czy wrzucać misję na mapce Verdun. Jak jest mało ludzi, to widzę, że mają problemy z odnalezieniem się na niej (a napisałem w briefingu, żeby nie pruć wszystkich balonów), ale może przydałoby się urozmaicenie dla jeziorka).