Autor Wątek: Wrażenia z gry  (Przeczytany 40877 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
Odp: Wrażenia z gry
« Odpowiedź #105 dnia: Lipca 30, 2009, 08:26:55 »
Pisałem o problemie z zapisem ustawień joya/keys po 1.004 w recenzji, zatem tylko potwierdzasz że coś skopali. Spróbuj podpisać programowanie pod joya o ile korzystasz z tego.

Panowie może to po prostu ma tak być, może to kwestia ustawień realizmu? ;-) Samoloty w oryginale miały kawałek patyka i basta, a wy chcecie jakieś haty, przyciski cuda nie widy przypisywać ze swoich x52 czy innych cougarów :-)

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Lipca 30, 2009, 08:29:09 »
Nie pier... tylko zamawiaj sima!

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #107 dnia: Lipca 30, 2009, 09:01:00 »
Mam ogromną ochotę, tylko dozbieram trochę złociszy bo wakacje trochę nadszarpnęły mój budżet. Boję się tylko że braknie mi czasu na latanie i sim będzie stał na półce (jak ostatnio Condor, BS i Loczek). No i trochę mnie niepokoją doniesienia o kapryśności rozwiązań z serwerami. Ale prędzej czy później (raczej to pierwsze) będzie okazja pogonić się tym razem bez radaru i pocisków bvr :-)

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #108 dnia: Lipca 30, 2009, 09:02:15 »
U nas w 1.PL już dwóch kolegów ma od wczoraj RoF'a. Ja i Sander czekamy na dostawę. Jest szansa, że za tydzień, w weekend na serwerach pojawi się ekipa 1.Pułku Lotniczego :D

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #109 dnia: Lipca 30, 2009, 10:08:07 »
Czy to dopiero po zakupieniu tej maszyny czy włącza się to gdzieś?

IMHO opcja "Drops" w ustawieniach grafiki. Kup sobie Gejporta 17 i 1 misja off-line, albo w edytorze zrób sobie deszcz :-)

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #110 dnia: Lipca 30, 2009, 11:02:52 »
Tak też zrobię, już wczoraj miałem na niego ochotę :)

Offline panzerjager

• *
  • Fritz Rauch
« Odpowiedź #111 dnia: Lipca 30, 2009, 12:11:18 »
Polecam-tak samo jak 2 i 3 misja zresztą też.Troche nierówno to zrobili-latamy Fokkerkiem to piękne słoneczko itd a już Nieuportem to istna pora monsunowa.Zobaczymy 4,może w końcu wyjdzie słońce dla Nieuporta  :001:
Nie pier... tylko zamawiaj sima!-wymiata-krótko i na temat  :002:
Odpisali mi RoFiści-że wezmą moje wspaniałe sugestie pod uwage i że są niezwykle ważne-zobaczymy  :001:
Pomerania 1945
Co. E 75th 9th Infantry Div. "Riverine Rangers"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #112 dnia: Lipca 30, 2009, 21:32:05 »
Kłopoty z ustawieniem joya psują mi radochę z gry. Musza poprawić chyba całość obsługi joysticka w tej grze. Przecież kontroler to podstawa jakiejkolwiek współpracy z grą. Na razie sie wkurzyłem i dziś nie latam. Może wytrzymam w postanowieniu :)

ps. co byście nie marudzili że ja marudzę, to oświadczam że nie jestem sam, na forum RoFa wiele topików dotyczy spraw manipulatorów
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #113 dnia: Lipca 30, 2009, 22:15:33 »
Kłopoty z ustawieniem joya psują mi radochę z gry. ..

Ciekawym jakie to kłopoty?

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #114 dnia: Lipca 30, 2009, 22:49:50 »
Ciekawym jakie to kłopoty?

Zaratustra mi mówi, że było to wcześniej tutaj napisane, tylko Nadczłowiek nie doczytał chyba  :003:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: Lipca 30, 2009, 22:52:26 »
Ja właśnie siedzę trzecią godzinę i nie mogę odejść od monitora :002: :002: :002: Myślę, że każdy z posiadaczy szybciutko zakupi pozostałe modele aby zabawa była przednia, bo i ich koszt jest niewielki w porównaniu z wrażeniami jakie dają loty na tych wspaniałych maszynach.

« Odpowiedź #116 dnia: Lipca 30, 2009, 22:57:03 »
Ciekawe ile poczekamy na Sopwith Camel i Fokker Dr.1.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #117 dnia: Lipca 30, 2009, 23:01:02 »
Ja bym chciał E.III...

Offline panzerjager

• *
  • Fritz Rauch
« Odpowiedź #118 dnia: Lipca 30, 2009, 23:09:50 »
Coś jest na rzeczy z tymi snapami-mi dla odmiany nie chce zapisywać widoku-czyli F10.Niby nic ale przedtem działało.
Myśle nad tym Pfalzem...przyciągające jest to że kampanie na nowe samolociki są już "jak trzeba"-wnioskuje przynajmniej po Ni-17.Nota bene-ciągle pada,polecam misje 4-rezerwacja 2 h-przynajmniej tak mi wyświetliło po skończonej misji...
Aha-czy komuś też tnie grafa i dźwięk nad frontem jak na dole są czołgi?
Pomerania 1945
Co. E 75th 9th Infantry Div. "Riverine Rangers"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #119 dnia: Lipca 30, 2009, 23:13:40 »
Zaratustra mi mówi, że było to wcześniej tutaj napisane, tylko Nadczłowiek nie doczytał chyba  :003:

Proszę o wybaczenie, ale mam przesiadkę na "net mobilny".... a to znaczy, że nie mogę wyjść z szoku jak to wolno chodzi. Ze względów technicznych jest to zwykłe gprs o dość zrywnym zasięgu. Do tego limit 0.5GB i przepis na nerwowość murowany :-). Tak więc w ferworze wali z ruchem up/down mogło mi coś umknąć :-)

Tako rzecze,
Zaratustra