Pytanko, bo coś mi nie funguje.
Z tego, co przeczytałem (napisane jeszcze w 2017), przy wersji RoF ze Steama nie można kupować pojedynczych samolotów ze strony RoF. Kiedyś, przed 2017, założyłem sobie u nich konto i grałem chyba w demo albo okrojoną wersję gry. Ostatnio zainstalowałem sobie steamowego RoF-a (United) i nie było żadnych problemów. Natomiast aby aktywować grę online trzeba było przejść na stronę RoF - to mi się udało. Następnie kumpel kupił mi na Steam Furious Wings i skutecznie aktywowałem produkt na Steam plus wymagało to dodatkowej aktywacji na stronie RoF - wg mnie taka mała głupota.
Wczoraj kupiłem Legendary Bombers na G2A i skutecznie aktywowałem na Steam - mam jako zainstalowane. Niestety, nie mam tych nowych samolotów dostępnych w grze a aktywacja na stronie klucza, który otrzymałem z G2A, nie powiodła się (invalid key). Napisałem do supportu RoF i kazali zrobić screeny konta Steam i podać klucz z G2A. Na razie cisza.
Ktoś miał taką sytuację czy tylko ja mam zawsze problemy z rosyjskimi produktami?