Autor Wątek: Dodatkowe samoloty (płatne) - jakie warto kupić.  (Przeczytany 53438 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Dodatkowe samoloty (płatne) - jakie warto kupić.
« Odpowiedź #120 dnia: Października 15, 2010, 18:41:37 »
Ja sobie Eindeckera dziś sprawiłem. Taki fun plane.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #121 dnia: Października 16, 2010, 09:08:43 »
Pojedynki Eindeckera z "Popychadłem" to przednia zabawa. Jak ktoś tu już kiedyś napisał prawdziwe "szachy lotnicze" ;-) Zestrzelić coś tą śmieszną pukawką zainstalowaną w wannie to sztuka.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #122 dnia: Października 16, 2010, 12:53:27 »
Pojedynki Eindeckera z "Popychadłem" to przednia zabawa. Jak ktoś tu już kiedyś napisał prawdziwe "szachy lotnicze" ;-) Zestrzelić coś tą śmieszną pukawką zainstalowaną w wannie to sztuka.

Ja chyba latałem w takiej konfuguracji z pół godziny aż sie ammo skończyło i pozostał remis :D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #123 dnia: Października 16, 2010, 17:24:46 »
Dzisiaj w identycznej sytuacji udało mi się posłać Eindeckera do piachu (no, właściwie do wody) taranem. Brak śmigła z przodu ma swoje zalety, bo mój latawiec nie ucierpiał a jego usterzenie i owszem :-) Fantastycznie się lata tą popierdułką, polecam każdemu.
W ogóle przy okazji promocji i zakupu nowych szmatolotów usiadłem po dłuższej przerwie do RoF i widzę mnóstwo pozytywnych zmian w tej grze. Naprawdę zrobił się z tego kawał porządnego produktu za co należą się twórcom wielkie brawa. Przyjęty model marketingowy sprawdza się świetnie (przynajmniej z punktu widzenia klienta), świetne jest to, że nie trzeba posiadać samolotu aby móc walczyć z kimś, kto go zakupił, system dystrybucji poprawek, który dba o to, aby nie zawracać sobie głowy ręcznym ściąganiem patchy i pilnowaniem wersji i całe mnóstwo innych rzeczy. Z mojego punktu widzenia pieniądze wydane na RoF zaraz po premierze okazały się dobrze zainwestowane :-)
« Ostatnia zmiana: Października 16, 2010, 17:31:13 wysłana przez vowthyn »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #124 dnia: Października 16, 2010, 22:11:55 »
Dzisiaj w identycznej sytuacji udało mi się posłać Eindeckera do piachu (no, właściwie do wody) taranem.
Hehehe, dobry sowiecki sposób skutkuje. Promocja juz się skończyła, warto było i ja też na nowo odkrywam RoFa, baaardzo pozytywne wrażenia na nowo. Świetny sim i super Team, który go tworzy i wciąż rozwija...
Zacząłem kampanię, tę dynamiczna. Około 10 misji za mną i jak na razie żadnych też dziwolągów nie spotkałem jakie były uprzednio.

« Ostatnia zmiana: Października 16, 2010, 22:17:03 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #125 dnia: Października 17, 2010, 00:51:40 »
To kończ ją szybko, bo pewnie za jakieś 6-7 tygodni wyjdzie przebudowany tryb single player, gdzie kariera będzie nie będzie przypisana do samolotu, tylko będzie trwać od września 1916 do listopada 1918 ze wszelkimi latawcami z epoki :) Do tego planowane są nowe efekty świetlne i bombowce, ale to już o tym było pisane.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

« Odpowiedź #126 dnia: Października 23, 2010, 19:36:10 »
Do tego planowane są nowe efekty świetlne i bombowce, ale to już o tym było pisane.

Pytanko do takich, którym się chce śledzić te wszystkie "zagramaniczne" fora i "newsy" - coś słychać o SPAD 7c1?

Moim zdaniem dość ważny samolot PWS. Jak dla mnie brakuje ciągłości po Nieuporcie 17c1 jest dziura, a przecież zarówno co ważniejsze jednostki francuskie (np. N3->SPA3 gdzie latał Guynemer), jak i amerykańska (która przecież była początkiem tej gry stąd tam ten Nieuport 28c1) przesiadały się z tych maszyn na SPAD 7c1.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #127 dnia: Października 23, 2010, 21:02:02 »
Co do Spada 7 to był ostatnio brany pod uwage, ponieważ była ankieta na jego temat od neoqb czy gracze go chcą, ale z tego co pamietam (było to tak z 1,5 miesiaca temu) wygrało co innego - zabij mnie a nie pamietam co wygrało (ja głosowałem na model aparatu Braci Wright  :118:)

Za to do mojego ogródka doszedł D.II co by ewentulanie było na kim walczyć przeciw N.11

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #128 dnia: Października 24, 2010, 00:52:19 »
No to szykujcie się na Zeppelina

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #129 dnia: Października 24, 2010, 01:21:05 »
No to szykujcie się na Zeppelina
To niby ma być "flyable" do kupienia? Bo skoro w tym wątku ... ciekawe, aż nie chce mi się wierzyć.

A tak z ciekawości coś słychać jak mają zamiar rozwiązać kwestię załogi w maszyna dwu- i więcej osobowych? Np. w muliti, będzie można latać jako załoga? Do takiego sterowca to pewnie pół forumowych użytkowników RoF-a by wlazło.  :004:

« Odpowiedź #130 dnia: Października 25, 2010, 11:46:35 »
Tego screena widziałem już z pół roku temu. Jest jakaś przybliżona data wydania Zeppelina?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #131 dnia: Października 25, 2010, 11:59:26 »
Raczej będzie to AI w jakimś patchu, ale mozliwe tez ze chca najpierw puscic bombowce, zebrac dane z obsadzania stanowisk w czyms takim, a nastepnie wydac jako platny addon, ale to tez wiaze sie z nowymi obiektami naziemnymi i nowa klawiszologia dotyczaca balastu i napelniania zbiornikow, wiec troche pracy jest z tematem. Fakt, ze wygral ankiete i 90% użytkownikow go chce wiec jest spora szansa że się kiedyś pojawi :) Do tego skoro wszystko obecnie idzie w stronę poczatków wojny to Zeppeliny stają sie niodzowne. Moze nie bylo ich użytych wiele, ale wszyscy sie ich bali i sporo sie mowilo o tym.

www.yoyosims.pl

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #132 dnia: Października 25, 2010, 15:47:10 »
To jest fotomontaż to raz ;) Dwa, to nie wiadomo czy zostanie włączony do gry, ponieważ model zrobił koleś z zewnątrz, a w stosownym wątku userzy wyrażali jedynie swoje opinie na temat dołączenia tej maszyny jako dodatku. Twórcy nic nie napisali w tej kwestii...

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #133 dnia: Października 25, 2010, 16:25:40 »
Ekhhhh, oby dało to do myślenia.

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #134 dnia: Października 25, 2010, 16:50:32 »
Patrząc historycznie to Zeppelin jest symbolem tamtej wojny i powinien być. Z drugiej strony to na obecnych mapach nie mają Z. co szukać. Byłby Londyn powinny być sterowce.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM