Wypróbowałem ustawienia YoYa (wraz z rozdzielczością) i nadal w misii Smackdown przycina mi do 0 (zresztą gdy ustawiłem wszystko na minimum też cięło, więc bez zaskoczenia).
@YoYo - Redaktorze Szanowny, czy to płynne działanie to także na misii Smackdown? Jeżeli nie, to bardzo byłbym wdzięczny, gdybyś Niezastąpiony Redaktorze w wolnej chwili przetestował ją i na tym przykładzie powiedział, co i jak.
Nękam tą misją, bo i ja mam generalnie te 40 fps bez większych problemów i to z postefektami, wszystkim na high, AAx2 i FAx4. W lotach online też w sumie się to utrzymuje, choć czasami przy większej ilości samolotów zaczyna przycinać.
Ale na przykład scenariusz z dogfightem na pfalzie z trudem można przebrnąć, tak tnie. Nie mówiąc już o tym nieszczęsnym Smacdownie.
@Paulus - przy okazji testowania ustawień YoYa na nienatywnej rozdzielczości potwierdzam, że faktycznie obraz nie jest jakiś znacząco gorszy. Ale jakoś nie mogę się zmusić do zmniejszenia rozdzielczości

PS
Epitety pod kierunkiem YoYa bez żadnej ironii, wielki szacun i podziękowania za prowadzenie serwisu.