Autor Wątek: Demo Rise of Flight  (Przeczytany 10190 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline some1

• Global Moderator
Demo Rise of Flight
« dnia: Września 03, 2009, 15:57:23 »
Zgodnie z informacją: http://riseofflight.com/Blogs/post/2009/09/03/More-news-good-and-different.aspx

Demo oferuje Spad XIII + 3 misje.
Trzeba założyć konto http://riseofflight.com/tryrof.aspx
Demo działa 3 dni od rejestracji.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Zefir

• Gość
Odp: Demo Rise of Flight
« Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2009, 19:54:53 »
Niby wszystko ładnie, tylko po rejestracji strona zawiera jedynie... odnośnik do torrenta. Przeszło 2GB... a zegar tyka... i moje konto jest ważne już tylko przez 71 godzin. Jakoś tak nie przywykłem pobierać wersje demonstracyjne w ten sposób...

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Września 03, 2009, 20:41:23 »
Torrenta możesz ściągnąć przed rejestracją. Zresztą nie wiem czy liczy się rejestracja czy odpalenie gry przy którym też wklepujesz login / hasło. A w razie czego zawsze możesz założyć drugie konto na innego maila.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

empeck

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Września 03, 2009, 20:54:21 »
Szkoda, że to demo dopiero teraz wypuścili ;)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #4 dnia: Września 03, 2009, 21:40:21 »
Nie zaczynaj empeck  :020:

Dobrze że jest, niech większość sama sie przekona czy warto jeszcze czakać z zakupem czy nie.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

poko24

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Września 03, 2009, 22:55:00 »
Kurczę! A ja kupiłem RoF trzy dni temu... Wolałbym najpierw wypróbować demo. Nie miałem czasu nawet dłużej przy tym usiąść, ale pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne.

« Odpowiedź #6 dnia: Września 03, 2009, 23:10:50 »
Torrenta możesz ściągnąć przed rejestracją. Zresztą nie wiem czy liczy się rejestracja czy odpalenie gry przy którym też wklepujesz login / hasło. A w razie czego zawsze możesz założyć drugie konto na innego maila.
TUTAJ jest strona, gdzie najpierw można pobrać torrenta i dopiero się rejestrować.
PFS_milo

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #7 dnia: Września 04, 2009, 09:48:58 »
Demo ściągnięte zainstalowane. Rejestracja poszła na gmaila ale nadal czekam na maila zwrotnego a czas leci.

k1oor

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Września 04, 2009, 09:56:08 »
Jak ktoś ściągnie, zarejestruje i odpali to może skrobnie ile samolotów itp.
Osobiście myślałem że demo to będzie coś w rodzaju - jeden samolot, jedna misja i koniec. Ale bez tej rejestracji on-line ważnej przez 3 doby...

A tu wygląda na to że gra jest pełna - tak zrozumiałem z tej stronki www - ale konto na serwerze jest na 3 doby.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #9 dnia: Września 04, 2009, 10:08:54 »
Zgodnie z informacją: http://riseofflight.com/Blogs/post/2009/09/03/More-news-good-and-different.aspx

Demo oferuje Spad XIII + 3 misje.
Trzeba założyć konto http://riseofflight.com/tryrof.aspx
Demo działa 3 dni od rejestracji.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Zefir

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Września 04, 2009, 10:09:33 »
Demo ściągnięte zainstalowane. Rejestracja poszła na gmaila ale nadal czekam na maila zwrotnego a czas leci.
Sprawdź w spamie - mnie na gmailu tam trafiło.

A tu wygląda na to że gra jest pełna - tak zrozumiałem z tej stronki www - ale konto na serwerze jest na 3 doby.
And a special word: for those who has not yet decided about purchasing the game, we are opening Demo-access. It provides you with one aircraft (Spad 13.C1), and three missions: first mission of Training campaign, “Russian roulette” and “Single Patrol” missions.
Czyli jeden samolot Spad 13.C1 i trzy misje: obóz treningowy, rosyjska ruletka i pojedynczy patrol.
[Edit: rutkov mnie ubiegł :) ]

Przy okazji, wiem, że mogę założyć drugie konto :) Tylko nie spodobał mi się pomysł wykorzystania torrenta - przede wszystkim dlatego, że jest bardziej kłopotliwy i wolniejszy (w moim wypadku). Demo chciałem wykorzystać, żeby naiwnie sprawdzić, na ile wymaganie minimum 512MB w grafice jest realne i czy przypadkiem nie pójdzie tymczasowo (do czasu zakupu jakiegoś blaszaka w nowym mieszkaniu) na 256MB... ?

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #11 dnia: Września 04, 2009, 10:17:11 »
Faktycznie wylądowało w spamie !!! Dzięki!!! Po 16 polecą testy

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Września 04, 2009, 10:23:49 »
Szpadel w demie oznacza, że spróbujecie tylko i wyłącznie maszyny z najmocniejszym silnikiem. Cała reszta, dostępna obecnie, jest słabsza, a tym samym wolniejsza. Tak więc jeśli ktoś po demie się zdecyduje na zakup, to warto żeby pamiętał, że nie ma co liczyć na szybsze lub mocniejsze maszyny :-) To co napisałem oczywiście nie ma na celu odradzenie komukolwiek zakupu, ale imo warto wiedzieć, że szpadel należy do najmocniejszych, najszybszych i najbardziej wytrzymałych maszyn obecnie dostępnych w grze.
Tak czy inaczej polecam demo, a jeszcze lepiej od razu zakup, na wypadek jak ktoś się za mocno podnieci ;-)

Tako rzecze Zaratustra

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #13 dnia: Września 04, 2009, 10:37:22 »
Na 7900GS 256MB spokojnie poszło.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #14 dnia: Września 04, 2009, 14:17:59 »
Torrent! Co to jest!?!? (Tj. wiem, ale nie używam.) Szokujący brak profesjonalizmu...

Trudno, zassam...

Edytowane: Dobrze, że w Fedorze 11 klikam na odnośnik i KTorrent się staruje. Co za ulga! Dzięki Ci, pracodawco, że muszę Linuxa używać ;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.