Jeśli by patrzeć na pudełka to pewnie niczym

Lecz nie to jest chyba najważniejsze. Modele takich firm jak Kitech to raczej kawałki plastiku, które posklejane mają z grubsza imitować obrys samolotu. Modele Academy, Revella i tym podobnym to już całkiem fajne zestawy, czasem nawet bardzo dobre, lecz czesto mają braki: nadlewki, niedolewki, spore uproszczenia. Modele z górnej półki Special Hobby, Tamiya itp to już Maybachy w śród modeli, zwane "samoskładalnymi" oferują wysoki poziom wykonania.
A właśnie że nie bo ten model w skali 1:72 jest o trochę droższy bo kosztuje 52 z przesyłką (pisząc na przykładzie allegro),a ten w skali 1:48 kosztuje zaledwie 31zł z przesyłką więc jest różnica ,a i tak wolałbym ten 1:48 bo zdaje mi się że większy model jest o wiele lepszy,a mam jakiś samolot w skali 1:72 i mogę stwierdzić ze jest to maleństwo 
Jeśli budowałeś samoloty z DWŚ to owszem, są niewielkie, ale już Mig-29jest cąłkiem spory, Suchoj tymbardziej to już kawał modelu, nawet w 1/72. Może ten model Ci się spodoba, cena przystepna, wykonanie napewno lepsze od Kitechu oraz bardzo czytelna instrukcja.
http://www.jadarhobby.pl/72221-su27-p-18187.html