Autor Wątek: Idą zmiany - patchowanie RoF'a  (Przeczytany 54047 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Idą zmiany - patchowanie RoF'a
« Odpowiedź #120 dnia: Maja 28, 2010, 08:47:07 »
  :karpik

Niebawem nowa łata i pchacz!
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #121 dnia: Maja 28, 2010, 12:02:16 »
A kto tym będzie chciał latać ? :D A F.E 8 mi z takim samolotem. I jeszcze silnik rotacyjny. Dla maniaków poprawności historycznej i lubiących tryb star wars bez ustawień systemowych :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #122 dnia: Maja 28, 2010, 12:07:44 »
Jak na serwerze będzie tylko toto i Fokker E.III to zobaczysz  :118:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #123 dnia: Maja 28, 2010, 12:25:09 »
No to w takim razie poproszę paczuszkę za 8.7 ojro z nimi dwoma. Bo na eindeckera czekam już długo  :121:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #124 dnia: Maja 28, 2010, 17:39:08 »
Kiedyś była taka seria modeli z tej epoki w skali 1:48, to cudo było pierwszym, które kupiłem. Wtedy wydawało się tak brzydkie, że aż ciekawe do powieszenia na łóżkiem.

Niestety myśliwce do latania muszą być ładne!

Fajnie, że takie latadła też znajdą odwzorowanie z RoF, ale wydaje mi się, że takie samoloty-ciekawostki to mogliby w bonusie za friko dawać ;)

« Odpowiedź #125 dnia: Maja 28, 2010, 19:12:30 »
nowa łata i pchacz! :karpik
Fajnie, że takie latadła też znajdą odwzorowanie z RoF, ale wydaje mi się, że takie samoloty-ciekawostki to mogliby w bonusie za friko dawać ;)
Niektórzy daja od samego początku  :004: A samolotem latało mi się...hmmmm...nooo... interesująco  :020: Ciekaw jestem jaki FM wymyślili w RoF'ie  :001:
Spokój cechuje Mistrza.

« Odpowiedź #126 dnia: Maja 28, 2010, 23:49:50 »
Do wypuszczenia paczuszek wyTwórcy się nie palą. Do tej pory nie zrobili D.II z N.11. Zakładam, że idzie im wyśmienicie sprzedaż pojedynczych modeli.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #127 dnia: Maja 30, 2010, 12:17:05 »
A kto tym będzie chciał latać ?

Ja, for fuck sake! Dawać mi go!

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #128 dnia: Maja 31, 2010, 01:20:35 »
Dla mnie bomba. Dehacz, N.11, E.III, wczesne Alby... Jeszcze by się przydał Halbik D.II, Fokker D.II, BE2c, no i jakiś Aviatik czy dwumiejscowy albatros i mamy świetny zestaw na 1916 rok...
Dobrze, że będzie E.III, bo na N.11 i N.17 kompletnie nie da się walczyć z Albatrosem D.II, no może przy stosunku 3 na 1... Różnica w prowadzeniu w grze jest kolosalna.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #129 dnia: Czerwca 01, 2010, 00:36:52 »
Tylko oby wreszcie poprawili działanie wygładzania, szczególnie chodzi mi o anizo, które mocno kuleje, a jak przegladałem forum RoFa sporo ludzi się na to skarży. Było kiedyś OK, teraz horyzont od kilku paczy wstecz to dla mnie porażka. Porażka na tyle, że nie chce mi się brac za RoFa znów. Rózne ustawienia testowałem i wciąż to nie to co było.

www.yoyosims.pl

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #130 dnia: Czerwca 01, 2010, 13:52:56 »
Ale przecież ta opcja z "super sampling" rozwiązuje problem... Ja to wyłączyłem, bo muszę mieć w multi maksymalną płynność, ale w zamian na suwaku AA ustawiłem sobie filtr wide-tent, który znacznie poprawia jakość wygładzania. Na horyzoncie nadal są kreski, ale już nie tak irytujące.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

« Odpowiedź #131 dnia: Czerwca 01, 2010, 18:21:09 »
Mam cichą nadzieje , że nowy patch rozwiąże problem z " przycinaniem " się gry na  win 7

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #132 dnia: Czerwca 01, 2010, 18:58:05 »
Ale przecież ta opcja z "super sampling" rozwiązuje problem...
U mnie własnie nie, brak roznic z horyzontem jesli jest wlaczona czy nie (Radeon i CCC)

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #133 dnia: Czerwca 01, 2010, 20:36:50 »
No tak, bo w dobrej grze najważniejsze jest anizo, a już na pewno w symulatorze...
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #134 dnia: Czerwca 01, 2010, 21:47:54 »
... i Woda Kosi, Woda ! :D

www.yoyosims.pl