Autor Wątek: Wings of Prey  (Przeczytany 63335 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

empeck

• Gość
Odp: Wings of Prey
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 26, 2009, 01:11:49 »

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 26, 2009, 13:40:19 »
Następny patch 1.0.2.1  waży bagatela 1,7GB!

empeck

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 28, 2009, 20:39:41 »
http://www.mediafire.com/?ynle0rontzz

Pod tym adresem jest link do torrenta pod którym można ściągnąć kompletną grę Wings of Prey. Bez klucza grę można uruchomić w trybie demo w którym jest dostęp do trzech misji treningowych i dwóch bojowych. Po zakupieniu gry można odblokować całość bez potrzeby ponownego downloadu.

Do moderatorów z niezabezpieczonymi lugerami - to nie jest piracka wersja programu, klucza w paczce nie ma ;)

Polatałem trochę i szczerze mówiąc nie do końca mi się gra podoba. Grafa jest ładna, ale jak to fajnie po angielsku brzmi 'graphics is overdone'. Za dużo tego blooma, połowa nieba tak się świeci, że nic nie widać. Latanie jest nieco przesadzone, z jednej strony spit idzie w niebo jak odrzutowiec, z drugiej nie czuję tego za bardzo, nawet przy pełnej prędkości trzeba mocno kontrować orczykiem. Bombowce spadają z nieba aż miło (nie mam pojęcia czym ja w nie strzelałem :D).

Plus jest taki, ze od razu widzi Tracka i X-52 (do którego nawet jest wbudowany profil).

Tytuł ma potencjał, ale nawet w trybie symulacji dalej to jest arcade, choć takie arcade które może się spodobać. Niemniej ja wolę za tę kasę kupić coś innego.

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 28, 2009, 21:19:30 »
Mam już patch 1.0.2.2, (to juz chyba ósmy), zakupiony P-40 nie działa, Multiplayer nie działa. Po zawiadomieniu Yuplay przyszła błyskawicznie odpowiedż, że P-40 to tylko w multiplayerze i w wersjach treningowych (jakbym nie wiedział) i koniec kontaktu.

Edit

Właśnie sprawdziłem i są!!! dwa nowe patche!!!. Bagatela tym razem tylko 256MB
« Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2009, 21:27:56 wysłana przez janweg »

« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 28, 2009, 23:38:12 »
Pograłem w wersję demo. Również uważam, że bloom jest przesadzony, żeby było coś widać przed sobą trzeba patrzeć w szybę tak, żeby zajmowała ponad połowę ekranu. Co prawda celownik nie wypada wtedy po środku ekranu, ale latać się da.
Bardzo podoba mi się trzymanie poziomu przez głowę pilota do pewnego momentu przechyłu samolotu, czy też opóźnione podążanie głowy za samolotem. Chodzi o coś takiego:

Co do modelu lotu - nie wypowiadam się, bo nie patchowałem dema, nie sprawdzałem nawet czy istnieje taka możliwość.
PFS_milo

« Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 29, 2009, 00:52:24 »
Lecieliście w deszczu? Masakra mówię Wam. Nic nie widać. Ale po pracy gierka w sam raz żeby się wyluzować.  :002:
Motto obrony plot.: najpierw zestrzel - poukładasz sobie już na ziemi.

« Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 29, 2009, 08:14:02 »
Podczas przelatywania przez chmury też pojawia się woda na szybie. Podobnie jak wleci się czarny w dym za uszkodzonym samolotem, wtedy na owiewce mamy olej :)
PFS_milo

chincz

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 30, 2009, 08:25:43 »
Dobry Boże... Nie powiem więcej złego słowa na iłka. Biedni konsolowcy...

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 30, 2009, 10:39:30 »
Joe moim zdaniem trzymanie głowy w pionie albo opóźnione ruchy głowy to jedna wielka porażka, a nie ciekawy bajer. Najpóźniej w trzecim locie instruktor jest w stanie oduczyć młodego pilota nawyku trzymania głowy równo z horyzontem który tylko przeszkadza w ocenie głębokości zakrętu (a poza tym głupio wygląda:P). CO do opóźnionego ruszania głową, to jeśli już to powinny być chyba przyśpieszone nie? Ja tam lubię widzieć gdzie skręcam. Chyba, że nie o takie opóźnione ruchy chodzi.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 30, 2009, 11:28:44 »
Wczoraj wyszedł następny paczyk 1.0.2.5. Dalej nie ma Multi, ani P-40. Model lotu wygląda tak: Spit i Ła idą w górę jak balony,dzbanek wogóle sie nie wznosi, nawet przy 110% mocy i rozpędzeniu w płytkim nurkowaniu. O świecy w górę, czy pętli miożna zapomnieć. Kompletna porażka.

Offline raugust

• *
  • Anytime, Baby...!
« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 31, 2009, 20:35:21 »
Empeck, jaka wersja gry jest pod tym torrentem, którego podałes? finalna 1.0.2.1 czy jeszcze beta?
http://img525.imageshack.us/img525/6027/su7attackfv3.gif

"...a jeśli z Nas ktoś padnie wśród szaleńczych jazd, czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak..."

empeck

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 31, 2009, 21:11:14 »
Nie mam pojęcia, ale raczej ta wcześniejsza. Skasowałem, bo mi się nie podobało :|

Offline raugust

• *
  • Anytime, Baby...!
« Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 31, 2009, 22:33:00 »
janweg mam do Ciebie pytanie bo Ty ściagałeś te kolejne patche chyba od początku: ja mam jako podstawową wersję beta 1.0.0.3, odpala mi sie z polskim interfacem a w trybie demo są misje nad Dover i w Ardenach. Po spatchowaniu do wersji 1.0.2.1 nie mam już polskiego jezyka a w demo zamiast Ardenów jest Berlin. Czy można gdzieś zmienić język z powrotem na polski?
http://img525.imageshack.us/img525/6027/su7attackfv3.gif

"...a jeśli z Nas ktoś padnie wśród szaleńczych jazd, czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak..."

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 01, 2010, 13:39:14 »
Nie mam pojęcia, ja w polu wyboru języka mam tylko rosyjski i angielski, niegdy nie miałem wersji z językiem polskim.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 02, 2010, 02:48:12 »
Pograłem w demo. No nie powiem, nie zmartwiłbym się gdyby tak symulatory wyglądały. Lot nad ziemią daje niezły feeling, złudzenie realności robi wrażenie. Terenik jest mięsisty, można dojrzeć kolor oczu dziewoji wywieszającej majty do suszenia przy domku obok lotniska....no ale albo FM i odwzorowanie systemów, albo grafa i arcade. Jest...filmowo.