http://www.mediafire.com/?ynle0rontzzPod tym adresem jest link do torrenta pod którym można ściągnąć kompletną grę Wings of Prey. Bez klucza grę można uruchomić w trybie demo w którym jest dostęp do trzech misji treningowych i dwóch bojowych. Po zakupieniu gry można odblokować całość bez potrzeby ponownego downloadu.
Do moderatorów z niezabezpieczonymi lugerami - to nie jest piracka wersja programu, klucza w paczce nie ma

Polatałem trochę i szczerze mówiąc nie do końca mi się gra podoba. Grafa jest ładna, ale jak to fajnie po angielsku brzmi 'graphics is overdone'. Za dużo tego blooma, połowa nieba tak się świeci, że nic nie widać. Latanie jest nieco przesadzone, z jednej strony spit idzie w niebo jak odrzutowiec, z drugiej nie czuję tego za bardzo, nawet przy pełnej prędkości trzeba mocno kontrować orczykiem. Bombowce spadają z nieba aż miło (nie mam pojęcia czym ja w nie strzelałem

).
Plus jest taki, ze od razu widzi Tracka i X-52 (do którego nawet jest wbudowany profil).
Tytuł ma potencjał, ale nawet w trybie symulacji dalej to jest arcade, choć takie arcade które może się spodobać. Niemniej ja wolę za tę kasę kupić coś innego.