Autor Wątek: Wings of Prey  (Przeczytany 63456 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

brown111

• Gość
Zawsze Unlimited Ammo? To koszmar...
« Odpowiedź #90 dnia: Stycznia 22, 2010, 19:16:19 »
Hej, Gram sobie w Wings of Pray.
To półsymulator oczywiście, ale widoki są przepiękne, nie ma dwóch zdań.

Gdy wybiera się misje pojedyncze, jedna z opcji to dostępność paliwa i amunicji.
W kampanii, np. w części "Anglia" tej opcji już nie ma. Zaznaczam opcję poziom trudności "symulator" i pod mojego Hurricana powieszana jest nieskończona liczba bomb, strzelać można bez ograniczeń itp.

To są jakieś żarty? Jak to wyłączyć? Co zrobić, by opcja symulator symulowałą samolot choćby w niewielkim stopniu???
Ja nie chcę wiecznego Unlimited Ammo!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Wings of Prey
« Odpowiedź #91 dnia: Stycznia 23, 2010, 10:32:20 »
Zaznaczam opcję poziom trudności "symulator" i pod mojego Hurricana powieszana jest nieskończona liczba bomb, strzelać można bez ograniczeń itp.
Eeeeeeee???  :506: żarty? hehe
To poprawi patch w postaci Battle of Britain: Storm of War  :118:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

kendo999

• Gość
« Odpowiedź #92 dnia: Stycznia 23, 2010, 10:39:20 »
Mam pytanie, gram na joysticku  cyborg 3d force pełen feedback ale w tej grze nie mam żadnych efektów wibrujących, ma ktoś jakieś lekarstwo.

[gmod]Pisownia. +10 Syr.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2010, 13:33:57 wysłana przez Syringe »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #93 dnia: Stycznia 23, 2010, 11:45:41 »
Coś jest w tym ostatnim patchu ze dodano dzialanie FF, masz go?

www.yoyosims.pl

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #94 dnia: Stycznia 23, 2010, 12:39:02 »
No dobra uległem, pobrałem zainstalowałem i polatałem.
Graficznie to bardzo mi się podoba, dźwięki słabe co do fizyki to trochę dziwnie ale za mało jeszcze polatałem.
Najlepsze wrażenie na mnie wywiera ziemia pode mną a zwłaszcza jak się podchodzi do lądowania. Ilość obiektów ,drzew pagórków robi wrażenie .
Uważam że każdy z nas powinien zainstalować demo i choćby zobaczyć jak to wygląda graficznie. Myślę ze fajny tytuł choć nie koniecznie dla maniaków symulacji i realizmu ale na pewno dla mojego syna który jest zachwycony (choć lata na iłku).

Mam parę pytań:
1.Co zrobić żeby track IR 3 działał? coś było w pierwszych postach o uaktualnieniu softu ale mam ten nowy 4.037
2. Mam posadzoną wersję Demo z linku Yoya czy można gdzieś pobierać patche i jak je instalować bo podane jest zawsze nr wer na jaką jest patch ale w numeracji jakaś dziura?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #95 dnia: Stycznia 26, 2010, 14:17:04 »
Premiera w PL niebawem. Dziś wieczorem na stronce więcej informacji :)

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #96 dnia: Stycznia 26, 2010, 19:48:48 »

U mnie na demo  track IR 3 pro/4.037  też nie działał , nowszego softu dla trójki nie ma a wersja 5.0 dla tracka 4 i 5 nie
obsługuje tracka IR 3 , dopiero wersja 5.1 będzie wspomagać trójkę tylko że już trochę długo na nią czekamy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #97 dnia: Stycznia 26, 2010, 20:41:41 »
A ukatualnienie gier w sofcie nic nie pomogło?  :003:

www.yoyosims.pl

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 26, 2010, 20:49:44 »
Pomogło uaktualnienie nie samego softa a profili gier i już działa!

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 27, 2010, 14:30:03 »
 Yoyo, mogłeś poczekać jak wyjdzie SoW i wtedy zrobić ten konkurs  :020:
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 27, 2010, 16:22:06 »
Niech to będzie graficzne preludium przed SoW ;)

www.yoyosims.pl

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 28, 2010, 17:47:41 »
Mam jeszcze jedno pytanie, tym razem na poważne:
Otóż na stronie głównej Yoyosims.pl, pisze, że "jest to konkurs literacki na opowiadanie o tematyce lotniczej z okresu II Wojny Światowej.". Natomiast regulamin podaje, że "5. Forma literacka prac konkursowych jest dowolna (np.: opowiadanie, felieton, esej i inne)". No i mam tu dwie wątpliwości:
1.Dość błaha, niezgodność tego co pisze na stronie głównej z regulaminem, co jednak dość łatwo da się wytłumaczyć.
2.Forma literacka jest dowolna. No i dobrze, niech każdy pisze to co lubi. Ale jeśli ja strzelę, powiedzmy, sonecik o losie lotnika, a ktoś inny napisze esej o psach w załogach bombowych RAFu, to na jakiej podstawie będzie to oceniane? Mój sonet może (czysto teoretycznie :003:) dorównywać sonetom Mickiewicza, a czyjś esej może być tak doskonały jak publikacje Chestertona, ale jak się ma jedno do drugiego? Małysz jest dobry w skokach, Justyna Kowalczyk w biegu, ale kto z nich jest lepszy w Super Gigancie? Niby też jest tam śnieg i narty, ale to nie to samo.

Proszę przeto o rozwianie moich wątpliwości lub poprawkę w regulaminie.
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 28, 2010, 19:20:20 »
Pytanie bardziej na maila lub PW niż tutaj, ale ok odpowiem, oczywiście formy są różne i zgodzę się, że do czego innego służy sam. osobowy i Tir ale tak naprawdę chodzi o wrażenie ogólne, a nie "najlepszy z tirów" = "czytaj "najlepsze z opowiadań" (bo co to znaczy najlepsze?). Jeśli ktoś uważa, że dobrze pisze wiersze, ok niech stworzy wiersz, jeśli opowiadanie niech napisze opowiadanie. Jesli to zrobi wrażenie na zacnym Jury ;) , to czemu coś w takim stylu ma nie wygrać? :)
Kreatywność dowolna - byle pisana....  :001:
To trochę jak Mam talent  :118:

www.yoyosims.pl

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 28, 2010, 20:21:28 »
Wielkie dzięki, ja oczywiście nigdy nie wątpiłem w nieomylność jury :021:, tylko sam swoim małym umysłem nie mogłem tego ogarnąć  :002:
A nie pytałem na PW, bo może inni mieliby podobne wątpliwości - a temat konkursu jest zakłódkowany :121:
Jeszcze raz dziękuję, a teraz idę poszukać naboju do pióra :003:

« Odpowiedź #104 dnia: Lutego 03, 2010, 12:32:06 »
Przypadkowo znalazłem link do oficjalnej strony

http://www.airwargame.com/pl/start/