Autor Wątek: Wings of Prey  (Przeczytany 63492 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem- Screenshots
« Odpowiedź #150 dnia: Lutego 17, 2010, 19:04:08 »
Witam
Proszę o informację czy działa komuś poprawnie screenshots dla Vista 64 bit.
Sprawdzam w: - c:\user\acer\documents\my games\wings of prey\screenshots.
Wersja WoP- 1.0.2.9
Dla informacji - laptop Gateway Ultimate Gaming FX 1900x1200, PrtSc wywoływany przez klawisz funkcyjny.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Wings of Prey
« Odpowiedź #151 dnia: Lutego 17, 2010, 19:08:22 »
Tak działa, zaznacz sobie opcję jpg w menu głównym przed uruchom grę.

Moja droga to: C:\Users\nazwa kompa\Documents\My Games\Wings of Prey\Screenshots
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #152 dnia: Lutego 17, 2010, 20:04:20 »
Tą opcję miałem zaznaczoną. Problem był w tym że zrzuty rozpocząłem od ekranów ustawienia sterowania - i tu ich nie było. Teraz sprawdziłem zrzuty ekranów dynamicznych- i są . Będzie info dla innych. Sprawa zamknięta.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #153 dnia: Lutego 17, 2010, 23:27:08 »
Polecam shoty na dole tego topica gościa o nicku Kaptan. Coś niesamowitego, zwłaszcza ten: http://img9.abload.de/img/2qqss.jpg

reszta: http://forum.yuplay.com/index.php?showtopic=1186&st=80

a tu temat do konfiguracji G940: http://forum.yuplay.com/index.php?showtopic=960

www.yoyosims.pl

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: Lutego 18, 2010, 01:15:00 »
No shoty wypas, w ogóle to chyba pierwsza gra od bardzo dawna, której grafa robi wrażenie. Ktoś już w ogóle pogrywał online? Ja właśnie pomykałem parę minutek, niestety tryb gry tylko realistic, całkiem fajnie.

Golfer63

• Gość
« Odpowiedź #155 dnia: Lutego 18, 2010, 15:52:18 »
Mimo zarejestrowania gry po zakupie nie mogę wejść na serwer sieciowy.
Wyskakuje mi komunikat, że muszę zarejestrować grę. Wiecie może jak można jeszcze raz ją  zarejestrować bez ponownego  instalowania. Przekopałem menu gry i nie znalazłem żadnego linku do rejestracji.

rumek

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Lutego 18, 2010, 15:54:55 »
Mam problem z joystickiem Logitech Force 3D pro - kiedy w menu go wybiore samolot caly czas skreca w prawo - wiecie jak to moze przestawic?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #157 dnia: Lutego 18, 2010, 21:34:26 »
Mimo zarejestrowania gry po zakupie nie mogę wejść na serwer sieciowy.
Wyskakuje mi komunikat, że muszę zarejestrować grę. Wiecie może jak można jeszcze raz ją  zarejestrować bez ponownego  instalowania. Przekopałem menu gry i nie znalazłem żadnego linku do rejestracji.

Możliwe, że musisz być też zarejestrowany na stronie Youplay i te dane wbić też w menu gry przed jej uruchomieniem.

Mam problem z joystickiem Logitech Force 3D pro - kiedy w menu go wybiore samolot caly czas skreca w prawo - wiecie jak to moze przestawic?
Mam ten joy i nie ma z nim problemu, Skonfiguruj ustawienia w grze dot. kontrolerów, pewnie masz źle podpięte.

www.yoyosims.pl

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: Lutego 18, 2010, 22:34:33 »
Do gry online są potrzebne 2 rzeczy - konto na Youplay oraz powtórne podanie klucza aktywacyjnego.

Czy ktoś wie jak wyłączyć nielimitowane ammo w kampanii?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #159 dnia: Lutego 19, 2010, 07:46:34 »
Czy ktoś wie jak wyłączyć nielimitowane ammo w kampanii?
Nie grałem jeszcze w kampanie, teraz sprawdziłem i strzelałem Hurrkiem z 10min (seriami by nie przegrzeać km) i faktycznie wciąż mogłem strzelać  :005: . Masakra. Kolejny post dla producentów. Pewnie paliwo też jest w kampanii nieskończone...
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2010, 08:02:30 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

brown111

• Gość
« Odpowiedź #160 dnia: Lutego 19, 2010, 13:29:31 »
YoYo, pisałem o tym około miesiąc temu.
Hurricane w tej grze zabiera ponad sto bomb 250 kg i około 2-3 ton amunicji
(oczywiście w trybie symulacyjnym).

To niesamowite, że zauważyliście to dopiero teraz!

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #161 dnia: Lutego 19, 2010, 13:32:36 »
Co ten tytuł robi jeszcze w dziale inne symulatory? :118:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #162 dnia: Lutego 19, 2010, 20:12:30 »
  rutkov@
 A co w tym dziale robią Alien i Predator chciałoby się powiedzieć  :002: , najważniejsze że w multi można ustawić te
parametry, plus np. zbieżność km i działek.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #163 dnia: Lutego 20, 2010, 13:18:26 »
Już wiem, czemu w kampanii jest nielimitowane ammo. Inaczej byłaby nie do przejścia, w jednej misji trzeba Iłkiem spuścić ok 30 Ju-52. Ogólnie jeśli chcecie grać kampanię, to polecam model lotu arcade - jest naprawdę fajna zabawa inaczej skończy się tylko na marudzeniu, że coś tam zawsze jest nierealistyczne.

W sumie można powiedzieć, że dostajemy tutaj 2 gry, jedna to przyjemna arcadówka w kampanii, druga to jaki taki sim w multi i trybie training.

Golfer63

• Gość
« Odpowiedź #164 dnia: Lutego 22, 2010, 19:05:15 »
Nadal nie mogę pograć na serwerze. Przy próbie logowania zawiesza mi się komp. :005:

Jeszcze jedno pytanko czy komuś udało się wystartować w misji Bitwa o Berlin/ wysunięty obserwator.
Mi niestety nie a próbowałem ze 20 razy. Może ktoś ma sposób na rozwiązanie tej zagadki. A może to tylko na mnie się uwzięli i leją mnie po głowie?  :002: :001:. A może obserwator jest za bardzo wysunięty?