Autor Wątek: Wings of Prey  (Przeczytany 63402 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mmaruda

• Gość
Odp: Wings of Prey
« Odpowiedź #225 dnia: Czerwca 07, 2010, 22:30:25 »
Spróbuj rozwalić wszystkie cele naziemne w okolicy, ja nie miałem do tego cierpliwości, ale w sumie nic innego już chyba nie pozostaje do zrobienia.

« Odpowiedź #226 dnia: Czerwca 07, 2010, 23:34:40 »
Dzięki, ale w sumie raz już tak zrobiłem, rozaliłem wszystko, co było do rozwalenia i też nic. Znalzłem jakies kody w necie na odblokowanie misji, ale za "Chiny Ludowe" nie kumam jak je uruchomić. Ech, chyba na razie wrócę do PES2010, może kiedys znajdę w sieci wskazówkę, jak te Ardeny przejść.

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #227 dnia: Czerwca 08, 2010, 00:08:41 »
Waham się czy nie kupić Wopa - iłek już nie kręci mnie (może jestem nienormalny), h.j tam z offline ale czy jest "miodnie" na "dedykach" i w ogóle online są "coopy" - ludzie zbierają się na slotach i obrzucają błotem na czacie przed startem misji? Czy czuć ten sam klimat sprzed lat? Są jakieś analogie do iłka?

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #228 dnia: Czerwca 08, 2010, 03:15:26 »
Dawno nie grałem, bo mi zbrzydło, ale ogólnie online mnie rozczarował (może po patchach coś się zmieniło). Ogólnie tak: mało serwerów, wszystkie na których gościłem to był taki zwykły furball, start w powietrzu, ustawienia na realistic, ale nie simulation.

Gra polega na tym, ze joinujesz i pojawiasz się w powietrzu, blisko innych maszyn kręcących się w kółko i zestrzeliwujesz tych, którzy są związani w walkę kołową, a tych co nie są unikasz, do czasu jak za kimś nie pogonią, żeby wtedy wejśc na ogon i posłać na ziemię. Kumple grali w wersję na X360 i mówią, że można uzupełnić amunicję po lądowaniu na lotnisku, ale na PC nie miałem okazji tego zaobserwować, bo udało mi się grać zwykły deathmatch tylko.

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #229 dnia: Czerwca 08, 2010, 15:13:31 »
Dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję że doczekamy się jakiegoś "fronta" z prawdziwego zdarzenia chyba że engine gry na to nie pozwoli.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #230 dnia: Czerwca 08, 2010, 18:23:10 »
Wszystko byłoby cacy, gdyby Ubisoft tak jak zapowiadał dalej rozwijał tę grę i dodał support dla modów, ale zamiast tego zaczęli robić sequel, w którym obiecują, że to się znajdzie - tak więc znów chcą wyciągnąć kasę.

« Odpowiedź #231 dnia: Czerwca 20, 2010, 17:56:38 »
Czy ktoś zabadał gdzie w formie jawnej jest lista przypisania sterowania z klawiatury- tak aby ją wydrukować.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #232 dnia: Czerwca 24, 2010, 08:52:33 »
Chyba pełnego opisu nie ma. Przynajmniej się z nim nie spotkałem, w instrukcji jest jakis wycinek. Z tym że WoP nie ma ich i tak jakos dużo, mniej więcej to samo co iłek, więc nauczyć da radę dość szybko.

Ktoś korzysta z dodatku Wings of Luftwaffe?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

codex

• Gość
« Odpowiedź #233 dnia: Lipca 15, 2010, 13:32:57 »
Mam pytanie próbował ktoś ustawić sterowanie na joy bo jakoś nie wychodzi mi to mógłby ktoś objaśnić jak dobrze ustawic joy w tej grze.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #234 dnia: Lipca 15, 2010, 21:53:48 »
Chodzi Ci o osie czy o przyciski?

www.yoyosims.pl

codex

• Gość
« Odpowiedź #235 dnia: Lipca 16, 2010, 15:03:51 »
Już sobie poradziłem ale strasznie powalone te ustawienia tam sa,wszystko na odwrót.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Sierpnia 22, 2010, 12:19:20 »
Odgrzeję kotleta, ktoś śmiga online? Może jakiś mały dogfight? ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #237 dnia: Sierpnia 23, 2010, 09:20:18 »
Tak, nawet zabawa od biedy może być. Tylko to jest tak, że trzeba się nieco nastarać by trafic gdzieś, wogóle b. mało jest serwerów. Troche latałem.

www.yoyosims.pl

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #238 dnia: Sierpnia 23, 2010, 14:06:36 »
No wczoraj były ze 3, z czego 2 na simulation, ale coś było nie tak bo latałem chyba z 10 minut i widziałem gości na tym radarze na mapce, ale w powietrzu pusto, chociaż zgodznie z mapka powinno się roić wokół mnie od samolotów.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #239 dnia: Sierpnia 23, 2010, 15:53:33 »
Byli, wierz mi, pewnie tradycyjnie tuż nad ziemią :D trzeba sie mocno wpatrywać. Nie pamietam, jest opcja z hasłem? Tak można by polatać faktycznie samemu.

www.yoyosims.pl