Już tłumaczę o co chodziło tej osobie

Potrzebuję zrealizować taki przełącznik jak drift c/o w przypadku ICP do F-16. Jednak nie znalazłem miejsca gdzie była by dostępna taka wersja przełącznika 1-0-(1) odpowiednio dużego rozmiaru. Stąd konieczność zastosowania przełącznika 1-0-1, obustronnie stabilnego, gdzie dolna pozycja nie będzie odbijała, ale będę ją wyłączał samemu. Chodzi tylko o to by dolna pozycja przełącznika symulowała pracę przycisku czyli wysyła klawisz klawiatury stale wciśnięty nie zaś krótki sygnał przy przełączaniu.
Chciałem to zrealizować właśnie na przełączniku 1-0-1 dwusekcyjnym, jedną sekcję podpiąć pod toggle na Mjoy (I-J) a drugą na któryś z pushbuttonów (A-H). Niestety projektując panel nie przewidziałem że przełącznik dwusekcyjny jest nieco szerszy niż jednosekcyjny i jego korpus nie zmieści się. Stąd muszę zastosować przełącznik obustronnie stabilny jednosekcyjny. W tym miejscu pojawia się problem gdyż nie mogę połączyć mas wierszy A-H z I-J. Stąd Mjoy musi generować dwa przełączniki toggle, a dodatkowy soft "przerabiać" jednego toggle na pushbutton.
Dziękuję bardzo vito_zm, za zaangażowanie i pomoc w rozwiązaniu problemu.
Mam jeszcze jedno pytanie, trochę z lenistwa gdyż powinienem się zapoznać z wątkiem - czy powyższa aplikacja obsługuje też osie ? Mam na myśli skrypt który będzie generował naciśnięcie klawisza klawiatury wtedy, gdy odpowiednia z osi będzie przechodziła przez dany zakres. Obrazowo: ustawiam w programie że przejście przez punkt wyznaczający 10% na osi przepustnicy ma generować naciśnięcie przycisku "delete". Przesuwam przepustnicę z położenia 0 % na 20% i chciałbym żeby w trakcie przejścia przez pozycję 10% był wygenerowany sygnał "delete".
Pozdrawiam.