some1, ja myślę, że nie należy odmawiać użytkownikom Forum odrobiny inteligencji. Jeśli jakieś sterowniki są datowane przed pojawieniem się Win7 (lub miały ostatnią edycję chwilę po premierze W7), a mają napisane, że są z nim kompatybilne, to można mieć problem, bo niby działają, ale najprawdopodobniej byle jak, szczególnie jeśli towarzyszy im jakiś "menager" wydruku. Oczywiście w przypadku rynku kart graficznych nikt czegoś takiego nie zrobi, ponieważ technologia gna do przodu i trzeba "wykorzystywać" te wszystkie nowe bajery, żeby nie zostać w tyle. A drukarki? Wierz mi, że tego sprzętu się nie zmienia co rok czy dwa, bo nie obsługują efektów "fontowych" dziesiątej generacji lub po wyjściu Wieśka 4 w pdfie literki się nie renderują. Tak więc jeśli kupujesz _sprawdzone_ rozwiązanie, to może się okazać, że zostało wypuszczone na rynek wcześniej niż 2 lata temu (sic!), a to może oznaczać problem z _aktualnymi_ sterami. I niestety, nie wszyscy producenci nadążają za pojawiającymi się systemami operacyjnymi, czujesz? Tak np. było z Minoltą co zmusiło mnie do zmiany marki na OKI i ich _aktualne_ stery. A aktualne oznacza "Ostatnia aktualizacja: 25/04/2008 " i wszystko działa wyśmienicie, bez przycięć (papieru) i puthów.