Autor Wątek: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.  (Przeczytany 11602 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra.
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 22, 2010, 23:54:43 »
Strona transmisji na żywo z treningu zostałą przeniesiona pod adres: www.livestream.com/grupakobra

« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 23, 2010, 10:01:27 »
Z powodów technicznych strona na której będzie nadawana transmisja z treningu solowego została przeniesiona na stronę: http://www.livestream.com/kobrateam

« Odpowiedź #32 dnia: Marca 21, 2010, 11:58:45 »
Dzisiaj 21.03 powstało forum wirtualnego zespołu akrobacyjnego Kobra które znaleźć można w MENU oficjalnej strony zespołu www.kobra.5g.pl

« Odpowiedź #33 dnia: Marca 21, 2010, 14:05:55 »
Po ankiecie widzę, że mało fanów macie - raptem trzech... Strzelam Ty i dwóch skrzydłowych?

Ale dobra - kiedy możemy liczyć na jakieś 'Promo video' albo może pokaz on-line, a może od razu występ na VFAT 2010? Jak tam się Wasze sprawy mają?

« Odpowiedź #34 dnia: Marca 21, 2010, 14:35:58 »
Jak na razie doskonalimy loty w formacji. Jakie figury chcielibyście żeby znalazły się w programie pokazu zespołu Kobra?
« Ostatnia zmiana: Marca 21, 2010, 16:14:27 wysłana przez John Cool »

« Odpowiedź #35 dnia: Marca 21, 2010, 14:56:37 »
Obowiązkowo Kobra Pugaczewa - myślę, że to wystarczy, a wspomniane serduszko też może być, ale to chyba najlepiej na walentynki albo Dzień Kobiet ;)

Zresztą, zobacz jak to robią Virtual Berkuts: Virtual Berkuts - 8 marca 2009

« Odpowiedź #36 dnia: Marca 21, 2010, 15:08:19 »
Jakie kategorię mogę dodać jeszcze na forum zespołu?

« Odpowiedź #37 dnia: Marca 21, 2010, 15:47:12 »
Odnośnie tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=6vyPkJ9cwwA noto(no to) z kąd(skąd) oni mają takie smugacze które są długo widoczne? Bo my jak robiliśmy serce noto(no to) tylko końcówkę było widać bo smugacze było krótko widać. Jeśli ktoś wie z kąd(skąd) mogę pobrać takie smugacze noto(no to) proszę podawać linki!

[gmod]Kolejne "+20" za pisownię, składnię i styl. Dziadek Kos.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Marca 21, 2010, 21:11:53 wysłana przez Kos »

« Odpowiedź #38 dnia: Marca 21, 2010, 18:50:39 »
Chcę wszystkich poinformować że władze wirtualnego zespołu akrobacyjnego Kobra (czyli ja) postanowiły że na początku pokazy będą wykonywane w składzie 3 samolotów Su-27 (prowadzący Rado, prawoskrzydłowy BH91 oraz lewoskrzydłowy Wołejek). Dopiero później formacja powiększy się do formacji 4 samolotów Su-27.

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 22, 2010, 10:37:46 »
Chcę wszystkich poinformować że władze wirtualnego zespołu akrobacyjnego Kobra (czyli ja)
Tak Rado, wspaniała demokracja w Waszym zespole - i to tak młodym wiekowo we współczesnym Świecie.
Nie obejrzysz się jak koledzy z zespołu  uciekną z Twojej piaskownicy.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT

« Odpowiedź #40 dnia: Marca 23, 2010, 12:21:11 »
Tak Rado, wspaniała demokracja w Waszym zespole - i to tak młodym wiekowo we współczesnym Świecie.
Nie obejrzysz się jak koledzy z zespołu  uciekną z Twojej piaskownicy.

Święta prawda.

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 23, 2010, 14:41:11 »
Ehhh to nowe pokolenie ......Drogi Rado , jedna podstawowa rada .
Skupcie się na lataniu ..... a kiedy już coś wypracujecie wtedy zajmijcie się praca "sztabowo - oświatową".
FS 2004/FSX  DCS  BMS  TOH  ARMA3

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
« Odpowiedź #42 dnia: Marca 23, 2010, 14:56:17 »
Chcę wszystkich poinformować że władze wirtualnego zespołu akrobacyjnego Kobra (czyli ja)

Łoj, kamycki w butkach, kamycki  :002: :002: :002:

Zlitujcie się nad nim i zamknijcie to, zanim się ktoś do nich zapisze i będzie latał pod duchowym przewodnictwem Najukochańszego Przywódcy Kim Dzwon Rada (jako prawoskrzydłowy oczywiście).

~S~

Booze

« Odpowiedź #43 dnia: Marca 23, 2010, 16:39:50 »
Witam. Szperałem tu i tam i natknąłem sie na takie coś...  :002:

Cytat ze strony Teamu Kobra: "Wirtualny zespół akrobacyjny Kobra powstał zimą 5 lutego 2010 roku. Jego twórcą był Rado. Wkrótce dołączyli: Marceliano, Baniaq, Wołejek, Umin, BH91, Krzysiek1. W tym okresie zespół latał na wersji 1.02 symulatora Lock-On. W pierwszym tygodniu zespół latał w standardowych wojskowych barwach. Po tygodniu istnienia zespołu pojawiło się pierwsze malowanie dla samolotu Su-27. Aktualnie Kobra prowadzi regularne treningi w trakcie których doskonalimy loty w formacji."

Cytat ze strony ApAsq: "Advanced Precision Aerobatic Squadron, czyli APA SQ powstał w sierpniu 2006 roku. Jego twórcami byli Wodzu, Roller, K4cz0r i Snake. Wkrótce dołączyli Darek oraz Dev. W tym okresie zespół latał na wersji 1.02 symulatora Lock-On. Początkowo w standardowych wojskowych barwach. ... Aktualnie APA SQ prowadzi regularne treningi w trakcie których doskonalimy opanowane przez nas figury akrobacji. "

Hmm jakoś tak znajomo mi to zabrzmiało i tak mi się nasuwa myśl, Rado mógłbyś jednak wymyślić jakąś bardziej wyczesaną historię Waszego zespołu  >:D Pzdr

« Odpowiedź #44 dnia: Marca 23, 2010, 16:43:20 »
Nooo za takie coś to do pierdla można...  :karpik

Mam nadzieję, że w powietrzu macie chłopaki więcej własnej inwencji twórczej, choć w sumie jeśli chodzi o latanie, to wzorowanie się na APASQ nie wyszłoby wam na złe ;)
« Ostatnia zmiana: Marca 23, 2010, 16:50:33 wysłana przez MacMathys »