Pamięć, która jest zamontowana to DDR2 400MHz.
Ciężko mi powiedzieć czy będzie kompatybilna, zazwyczaj gdy włoży się pamięć szybszą to powinna ona ustawić sobie wolniejsze taktowanie, ale głowy sobie nie dam uciąć, że ta 667MHz pamięć będzie działać jako 533MHz. Kiedyś na płytę główną, która obsługiwała maksymalnie ddr 266Mhz włożyłem ddr 400MHz, wszystko działało, tylko że pamięć zwolniła do 266Mhz, ale tego byłem pawiem bo wiedziałem, że ta pamięć będzie przy czymś takim działać.
Z resztą jeżeli dołożysz obojętnie jaką kość pamięci, czy to 533 czy 667Mhz) do tej która już jest, to i tak ona zwolni do 400MHz, nie wiem czy jest sens.
Na twoim miejscu wszedłbym na stronę producenta, poszukał listy zgodności pamięci ram - o ile taka jest dostępna - i dobrałbym coś wg tego.
Pewnie wziąłbym równe dwie kości 1GB 533 bez kombinowania.
Szukając wcześniej pamięci sprawdziłem taka listę, przeszperałem fora internetowe, szeroko rozumiane google itp. Często ludzie mają w podpisach for internetowych podane swoje konfiguracje i tak można się wiele dowiedzieć. Znalazłem producenta, którego nie było na liście zgodności, który na swojej stronie miał wymienioną moją płytę. Zamówiłem i wszystko ładnie działa.