Autor Wątek: Okazja !!! Modern Warfare 2 za 40 zł !!!  (Przeczytany 3012 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qbeesh

• Gość
Odp: Okazja !!! Modern Warfare 2 za 40 zł !!!
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 12, 2010, 11:48:34 »
Pierwszy raz mnie tu krew zalała... Ludzie, czy my jestesmy jakimis dziećmi? Czy my jestesmy w polskim muzeum lotnictwa? Nie dotykaj, nie pytaj, nie słuchaj, nie patrz? Udawanie, że problemów nie ma, nie sprawi, że one znikną. Raczej nie stracimy cnoty, oglądając na forum taki link. Czuję, że się ze mnie teraz debila i kalekę robi, która sama sobie w życiu nie poradzi.

Wacha, mein Kamerad, jakie kurde szerzenie piractwa, o czym Ty opowiadasz, chopie? Kurcze no, bądźmy poważni i dorosli.
Połowę nas trzebaby wyrzucić za szerzenie na forum nazizmu poprzez avatary i wychwalanie nazistowskiej machiny wojennej.
« Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2010, 11:59:51 wysłana przez Qbeesh »

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 12, 2010, 12:04:57 »
Przepraszam Wacha, nie do końca zrozumiałem przesłanie Twojego posta, bom w gorącej wodzie kąpany. Czas na edycję poprzedniego posta też mi sie skończył. To tak na wszelki wypadek.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 12, 2010, 12:13:07 »
(...)
Połowę nas trzebaby wyrzucić za szerzenie na forum nazizmu poprzez avatary i wychwalanie nazistowskiej machiny wojennej.

Proszę dać przykłady.

1. NAZISTOWSKICH avatarów.
2. Wychwalania NAZIZMU.

Chyba się Kolego zagalopowałeś.

Tako rzecze,
Zaratustra

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 12, 2010, 12:28:17 »
Rzekłem to co rzekłem i nie będę się sprzeczał. Tak się temat Micha miał do szerzenia piractwa jak i fotka moja, Szmajsa i paru innych do szerzenia nazizmu, bat się zawsze znajdzie. Twoje forum i rób sobie co chcesz, Kamerad Qrdl.

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 12, 2010, 12:48:07 »
@Qbeesh

Nie masz za co przepraszać bo sam tak kilka razy zrobiłem i rozumiem.
Moje przesłanie było takie: nie toleruje się tutaj piractwa pod żadną postacią - jak wiadomo.
Michoo chciał niewinnie całkiem zażartować bo zobaczył gdzieś coś śmiesznego. Posłużył się najprostszą możliwą metodą przekazania nam tejże śmiesznej sytuacji czyli linkiem. W pośpiechu, przez nieuwagę bądź niestaranność dopuścił do tego by informacja umożliwiająca dojście do źródła piracenia przeniknęła wraz z tymże linkiem. Została mu zwrócona za to uwaga poprzez zielone coś tam i to go zbulwersowało. On uważa, że nie słusznie - ja nie staję ani po jego stronie ani moda.
Pytał tylko w pierwszym poście jak inaczej w takim razie miał przekazać śmieszność sutuacji - podpowiedziałem screenshot jako przykład, a w następnym poście odpowiadając na jego zapytanie co Michoo miałby zrobić z rzeczonym screenshotem stwierdziłem, że pozostawiam to jego fantazji. I dopowiadam, że to my postujący  odpowiadamy przecież za treści przekazane w sowich postach - chyba że mamy akurat lat mniej niż 18-cie i odpowiadają za to rodzice (co notabene przekłada się w jakimś stopniu na inny, świeży wątek z tego forum) więc my musimy pomysleć co przekazujemy i czy jest to zgodne z panującymi tu zasadami których to strzegą (bądź nie) moderatorzy - ich domena.
Nie komentowałem też, czy Michoo dopuścił się piracenia bo jak zauważysz link zniknął dość szybko więc biorąc pod uwagę reakcję moda mogę się jedynie domyślać ale i w sumie nie mój to problem i nie odnosiłem się wprost do niego.

Czy mamy tu więc co roztrząsać?
Można chyba tylko zauważyć, że cały ten system kropek, kolorków i ostrzeżeń jednak działa (w takim razie chyba przymknę jadaczkę :021: )

« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 12, 2010, 13:01:22 »
Spokojnie Panowie. Regulamin mówi - decyzje nieodwołalne i nie podlegające dyskusji. To po co dyskutować? Na drugi raz, jak będzie, ktoś, coś śmiesznego przedstawiał to oznaczy to w ten sposób, że nie będzie wątpliwości. Z całym szacunkiem, dla Waszego stażu!  :002:
L'ordre règne à Varsovie!

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 12, 2010, 17:13:13 »
Spokojnie decyzje moderatorów są odwołalne, wystarczy napisać PW do Admina, ten zaś po głębokim zastanowieniu i przeanalizowaniu problemu, podejmie decyzję...
I poprze Moderatora  :020:(Jutro widzę od niego flaszkę :banan)
Co do szerzenia na forum nazizmu poprzez avatary i wychwalanie nazistowskiej machiny wojennej.
Rozumiem że chodziło CI o ironię ?
Chyba że mój wódz ma gdzieś zaszytą swastykę co mi umknęło :021: No chyba że pijesz do mojej fryzury (najczęściej jestem łysy) na co odpowiem.
Odp.. się nie moja wina że latka zabrały futerko, ja z brzucha Schmeisa się nie śmiałem.
Hmm to był zły przykład, śmiałem się.

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 12, 2010, 17:28:54 »
Tak w ogóle to kto tu jeszcze ma gute dojcze niemiecki awatar, chyba tylko Mazak i ja. Czasy ekipy JG300 i KG200 niestety bezpowrotnie minęły..
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 12, 2010, 18:02:53 »

Rozumiem że chodziło CI o ironię ?

No przecież.