Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 98881 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Spiskowa teoria dziejów...
« dnia: Lutego 16, 2010, 12:07:21 »
D. Brown wydał, ostatnimi czasy, swoją nową książkę "Zakazany symbol".

http://portalwiedzy.onet.pl/4869,51172,1598523,1,czasopisma.htm

Temat tego (podejrzewam) kryminału dość "chwytny". No ale, jak zawsze rozgorzała dyskusja o autorze. Większość czytelników chyba naprawdę będzie myślała, że Światem rządzi spisek. Ba! Nawet ci, którzy nie czytali książki są przekonani o zmowie:

http://portalwiedzy.onet.pl/forum.html#forum:MSwxNzYsOCw2NTg3MjIzNCwxNzQxMDc1NTAsNzk2MjEyMiwwLGZvcnVtMDAxLmpz

Zawsze mnie to śmieszyło, bo przecież wiadomo, że na Księżycu IV Rzesza (Germania) już odpala silniki, aby przejąć władzę nad Światem. :002:

Może ktoś zna ciekawe poglądy na temat spisków światowych. Chętnie się pośmieje... :002:
L'ordre règne à Varsovie!

Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 16, 2010, 12:36:29 »
A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 16, 2010, 12:54:01 »
A czytałem, czytałem...  :002:

Gdzie się facet podziewa? Można go porównać do Einsteina. Spiskowa teoria wszystkiego. :002:
Uwielbiam takich ludzi!

PS. Taka strona: http://www.teksty.gildia.pl/kormak/chemtrail/chemtrails . Akurat o "chemtrails". Swoją drogą, kiedy wierzono w boską moc piorunów. :002:
« Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2010, 13:00:51 wysłana przez tichy »

« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 16, 2010, 13:04:38 »
No przecież, sam uczestniczyłem w przejęciu... nie wiem czego, rozpylając chemitrailsy.
Czegóż tam nie było? Początkowo przed wejściem do NATO musieliśmy się pozbyć starych zapasów pochodzących jeszcze z Układu Warszawskiego. Na każdą tonę paliwa zalewano około 100 kilogramów substancji, śmierdziała jak stado ogrów, albo troli, jak komu pasuje, miała lekko zielonkawą barwę. Nie można było tego dotykać, ponieważ zostawiała brunatne plamy, które bardzo ciężko się zmywały, poza tym jeżeli już te palmy powstały nie można było nimi dotykać... no wiecie, ponieważ mogło doprowadzić do impotencji. Staraliśmy się nawet nie zbliżać do tego. Jeszcze jedno, nie wlewało się tego do zbiorników podwieszanych, ponieważ chodziło o to by rozpylanie rozpoczynało się na odpowiedniej wysokości. Początkowo samolot był zasilany "czystym" paliwem, a po osiągnięciu żądanej H zużywało się paliwko "z wkładem". Pod koniec lat '90 zmieniły się nieco podejście do tajemnicy i ludzie odpowiedzialni powiedzieli co zawiera taka ciecz. W zasadzie niczego czego byśmy nie znali, jednak poddane obróbce termicznej (komora spalania i dysza) zmieniała swoje właściwości i oddziaływanie na ludzki organizm. Nigdy nie znaliśmy rejonu rozpylania, podawano nam go dopiero po starcie, nawigator dawał kurs i wysokość, po osiągnięciu nakazanego punktu należało zmienić kurs na północny, wykonać dziesięciominutowy lot i zawrócić z przechyleniem około 20 stopni, aby wyjść na odpowiednią szerokość (chodziło o najlepsze pokrycie terenu). Ze względu na ilość paliwa można było wykonać trzy cztery takie zajścia. Dlaczego nie robiono tego w chmurach lub nad? Substancja traciła swoje właściwości w połączeniu nadmierną ilością wilgoci. Przeprowadzono kiedyś eksperyment rozpylając nieco tego shit na żabę, nie wzięliśmy pod uwagę, że żaba ma mokrą skórę, słuchajcie nie da się opisać co ta żaba robiła. Z myszami nie wychodziło bo te małe świnie wiały do norek, z których było później słychać tylko takie pomrukiwanie. Nie odważyliśmy się stosować tego na sobie.
Okresy pylenia nie były przypadkowe, pamiętam większą akcję przed wyborami prezydenckimi, po których wygrał Kwaśniewski, po ogłoszeniu wyników prawyborów i określeniu rejonów poparcia dla przeciwników pana Olka, natychmiast udaliśmy się tam rozpylać. Domniemam, że nie działało to na wszystkich, vide "obiad drawski", też tam byliśmy kilka dni przed.
OK, a co z NATOwskimi chemitrailsami.
Po naszym wstąpieniu do NATO na początku chciano się pozbyć MiG-ów-29, jednak ktoś wysunął argument, że nadają się one doskonale do rozpylania, gdyż posiadają dwa silniki i można zwiększyć nasycenie substancjami napylany obszar, czyli wykonać robotę za dwóch. Pierwotnie podważano taką teorię, ale podczas naszego przyjęcia kiedy to gen, Dziok machał flagą w Mińsku Maz. poddano próbie skuteczność rozpylania. Pod pretekstem dania honorowej asysty przylatującemu generałowi, dwa MiG-i rozpyliły substancję w okolicach Warszawy, a z samolotu "generała' pobrał próbki, wyniki były rewelacyjne. Dzięki temu rozpoczęła się doskonała współpraca w ramach sił NATO. W 2001 roku odbyło się ćwiczenie Sentry White Eagle z samolotami F-15, porównywano parametry (również dwa silniki), okazało się, że MiG w niczym mu nie ustępuje, ma jednak mniejszy zasięg, ale na terytorium naszego kraju wystarczy. Co rusz bada się nowy skład substancji. Po kolorze kombinezonu pilota można zorientować się kiedy tankują coś nowego, jest on pomarańczowy. Również częste latanie na te loty w zwykłych kombinezonach powodowało ich płowienie, były one wyraźnie jaśniejsze.
Niestety nie mogę do końca ujawnić działania chemitrailsów, ale w związku z idącymi wyborami częściej spoglądajcie w niebo.

« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 16, 2010, 13:26:06 »
O maj gad, teraz to się boje, oglądałem jakieś filmy o NWO czy Illuminati ale nie brałem tego poważnie. Cóż czas odkopać giwerę po pradziadku przedwojennym policjancie i zrobić porządek :006:

PS. tak po chwilowym zastanowieniu się chciałem tylko powiedzieć że to był żart, podoba mi się moje życie i cenie sobie swoją prywatność a już na pewno nie życzę sobie niezapowiedzianych wizyt smutnych panów;)
« Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2010, 13:35:00 wysłana przez dzik »

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 16, 2010, 13:28:52 »
Za późno. Toyo już Cię spryskał i teraz jak w TV zobaczysz odpowiedni przekaz podprogowy całkiem zdziczejesz :118:.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 16, 2010, 13:41:20 »
Wniosek nasuwa się jeden żadnych pokazów lotniczych od dziś, w ogóle to emigruje (to już drugi raz :003:) na Alaskę tam mnie nie dopadną :118:

« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 16, 2010, 13:49:02 »
Dopadną  :015:
Oni są wszędzie.

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 16, 2010, 13:59:58 »
Wniosek nasuwa się jeden żadnych pokazów lotniczych od dziś, w ogóle to emigruje (to już drugi raz :003:) na Alaskę tam mnie nie dopadną :118:

http://www.airliners.net/photo/FedEx-Express/McDonnell-Douglas-MD-11(F)/1298854/L/

Marny pomysł :)...

« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 16, 2010, 14:05:47 »
Czytam relację Toya i się przeraziłem! W mojej okolicy na niebie stada F -16! Trzeba mi zabrać dowód!

...tak po chwilowym zastanowieniu się chciałem tylko powiedzieć że to był żart...

Z nimi żartów nie ma! Są wszędzie! Nawet w Polskich Siłach Powietrznych. Toyo po ujawnieniu prawdy radzę się przyczaić. Spisek światowy czuwa! Powodzenia! Prawda musi wyjść na światło dzienne!  :021:

chincz

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 16, 2010, 14:08:01 »
Chemtrailsy, Księżyce i inne bzdety... Odwracacie tylko uwagę od najbardziej mrocznego spisku. GTW...
Więcej się boję mówić, bo nawet niewtajemniczeni, nieświadomi, ba, nawet nie mający potrzeby o niczym wiedzieć, spotykają się nią... Krystaliczne zuo.

« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 16, 2010, 14:15:36 »
Dopadną  :015:
Oni są wszędzie.

i zrobią ze mnie królika doświadczalnego w Arei 51  :icon_chomik-w-tasmiea_274: żywcem mnie nie wezmą napewno  :502:

http://www.airliners.net/photo/FedEx-Express/McDonnell-Douglas-MD-11(F)/1298854/L/

Marny pomysł :)...

Kurcze moje ulubione lotnisko w FSX

Może po prostu lepiej usunąć ten wątek w trosce o dobro użytkowników?  :003:

« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 16, 2010, 14:17:18 »
Pink Floyd rządzi!

« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 16, 2010, 15:12:36 »
Wszystko dobrze, ale ja też uważam, że globalne ocieplenie to ściema  :007:
Muszę zmienić leki, czy jak?

Ale Forum Prawda 2 to jest esencja spiskowa!

« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 16, 2010, 16:14:55 »
Toyo - jeszcze ktoś tu wejdzie, zrobi kopiuj-wklej na Onet i napisze, że zostało to napisane przez prawdziwego pilota wojskowego. :) Sensacja gwarantowana!