Autor Wątek: Spiskowa teoria dziejów...  (Przeczytany 98848 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Spiskowa teoria dziejów...
« Odpowiedź #45 dnia: Lutego 19, 2010, 00:31:19 »
 :564: no to impreza się rozkręca :002:
Wiesz to że Amerykanie będąc w kosmosie i widząc coś czego nie potrafią sobie wytłumaczyć nie meldują bezpośrednio "widzimy UFO" jest to dla mnie logiczne. To że kosmonauci zachowują tajemnice w tych sprawach też rozumiem, wyobraź sobie co by się działo na świecie gdyby nagle okazało się że we wszystkich religiach jest pewna "dziura". Prawdy dowiemy się pewnie jako ostatni, oby tylko nie w chwili kiedy "kosmici" stwierdzą że eksperyment się nie udał i postanowią zaorać pole pod nowy :008:.

« Odpowiedź #46 dnia: Lutego 19, 2010, 10:59:33 »
Wracając do mojego postu, fakt parę rzeczy się ludziom nie udało przez te wszystkie lata ale ufoludkom tez musiało coś pójść nie tak. Tez pewnie istnieje tam mafia, spiski itp. I pewnie też ktoś u nich ukrył istnienie jakiegoś kosmicznego modulatora bo bez niego można wyciągnąć więcej kasy czy bananów... 
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

« Odpowiedź #47 dnia: Lutego 19, 2010, 11:12:12 »
Prawdy dowiemy się pewnie jako ostatni, oby tylko nie w chwili kiedy "kosmici" stwierdzą że eksperyment się nie udał i postanowią zaorać pole pod nowy :008:.

Coś jak Zergowie i Xel'naga.  :020:  Tyle ,że w tamtym wypadku to jednak "dzieci" zniszczyły "rodziców".... :021:   
A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

« Odpowiedź #48 dnia: Lutego 19, 2010, 11:13:36 »
Kosmici wymiękają:

http://www.youtube.com/watch?v=qs0tEMAD2Ag (7 części po polsku)

:002:
L'ordre règne à Varsovie!

« Odpowiedź #49 dnia: Lutego 19, 2010, 23:35:24 »
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

« Odpowiedź #50 dnia: Lutego 20, 2010, 00:38:19 »
Heh ten udajacy Lenina sympatycznie wygląda :001:
Mam dość teorii spiskowych całą noc oglądałem jakieś ekstremalnie spiskowe filmy i cóż niby wszystko się w jakąś sensowną kupę układa jednak dziwi mnie fakt czemu Amerykańskie społeczeństwo (bo to o nich głównie chodzi) nic sobie z tego nie robi? Po 7 latach wojny około 4 tyś. zabitych, kilkunastu (kilkudziesięciu) tysiącach okaleczonych, ogromnych kosztach finansowych i ogólnej zadymie na świecie oni nadal machają flagami i upatrują przyczynę wszelkiego zła w ludziach którzy w sporej części nawet prądu nie mają. Może jest im to na rękę?

« Odpowiedź #51 dnia: Lutego 20, 2010, 01:14:02 »
To ja Ci powiem Dzik - oni są spryskani przez Toya!  :021:

« Odpowiedź #52 dnia: Lutego 20, 2010, 01:23:22 »
Chyba raczej przez Burger Kinga;) Czyli jednak ropa, kraj tej wielkości co USA z takimi potrzebami energetycznymi musi sobie zapewnić dostęp do tego surowca. Takie życie :008: a społeczeństwo popiera bo na rowery się nie chce przesiąść, banda leniwców  :020:

Mam jeszcze takie pytanko czy do tych Illuminati czy masonów można się jeszcze zapisać? :P
« Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2010, 01:33:38 wysłana przez dzik »

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #53 dnia: Lutego 20, 2010, 10:32:27 »
Mam jeszcze takie pytanko czy do tych []..] masonów można się jeszcze zapisać? :P

http://wolnomularstwo.pl/ - jak najbardziej oficjalna strona, a nie jakaś "spiskowa grupa".  Czasem warto się zainteresować zanim zacznie się coś wyśmiewać.
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

« Odpowiedź #54 dnia: Lutego 20, 2010, 12:20:07 »
Mam jeszcze takie pytanko czy do tych Illuminati czy masonów można się jeszcze zapisać?

Ależ oczywiście. Przyjmujemy chętnych, jeden warunek, trzeba zapłacić wpisowe:
Jak dla kolegi 5 mln $. Podać nr konta?  :021:

Bip3r czy ktoś się śmieję z Wolnomularstwa? Ja tam mam niezłą zabawę z "odkrywców" prawdziwej "prawdy".

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #55 dnia: Lutego 20, 2010, 13:47:15 »
Panowie - czytam ten wątek i czytam i przekonuję się coraz bardziej, że to już nie to samo, bez pewnego użytkownika, który opuścił nasze jakże zacne grono (niech mu ban lekkim będzie). :021:

Panie Tychy a jakieś zniżki coś teges?  :020:

« Odpowiedź #56 dnia: Lutego 20, 2010, 14:52:44 »
bip3r  nie wyśmiewam się z Wolnomularstwa to był raczej taki drobny żart w związku z całą dyskusją, jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. Dzięki za link.

Wzór masona

Do loży wolnomularskiej nie można wstąpić jak do każdej innej organizacji, na podstawie deklaracji członkowskiej. Wolnomularzem może być, jak głosi konstytucja Andersona, tylko człowiek wolny, a więc niezależny, mający własne zdanie, unikający dogmatyzmu w sądach, w żadnym przypadku fundamentalista religijny bądź polityczny czy osoba zaangażowana w organizacji nietolerancyjnej, dążącej do totalitaryzmu. W przypadku drobnych przewinień (a kto ich nie ma?) wcześniej należy sprawy te rozliczyć, ale wpis do rejestru skazanych przekreśla wszelkie szanse. Niedopuszczalne są rasizm, nietolerancja, nacjonalizm czy ksenofobia. Pochodzenie społeczne, rasa, zawód czy wykształcenie nie mają żadnego znaczenia, wszyscy wolnomularze niezależnie od wieku są sobie braćmi i siostrami i tak się między sobą tytułują.

Jak dla mnie całkiem sensownie to brzmi.

Ależ oczywiście. Przyjmujemy chętnych, jeden warunek, trzeba zapłacić wpisowe:
Jak dla kolegi 5 mln $. Podać nr konta?  :021:

Spoko tylko poczekaj proszę do wypłaty narazie nie za bardzo mam kasę :118:

Edit: To może inaczej, Panowie robimy zrzutę dla tichego  jeden z nas stanie się Illuminati a potem po "koleżeńsku" (w końcu jesteśmy Polakami;)) wciągnie resztę z nas i będziemy rządzić światem  :banan
« Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2010, 15:00:30 wysłana przez dzik »

« Odpowiedź #57 dnia: Lutego 20, 2010, 21:56:07 »
Niedopuszczalne są rasizm, nietolerancja, nacjonalizm czy ksenofobia. Pochodzenie społeczne, rasa, zawód czy wykształcenie nie mają żadnego znaczenia, wszyscy wolnomularze niezależnie od wieku są sobie braćmi i siostrami i tak się między sobą tytułują.

Czyli to, że jesteśmy Polakami nie ma znaczenia. 5 mln $ to najniższa stawka! Może być w ratach (powiedzmy po 1 mln)...  :021:

Tak swoją drogą. Te wszystkie filmy i "odkrycia"... Powiedzcie mi, Bracia i Siostry, po co komu władza nad Światem??  :021:

Filmiki do poduszki:  :021:
http://www.youtube.com/watch?v=ZoHAU7egCxg (12 części po angielsku, napisy polskie)

O! A tu mają też ubaw: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=797340&page=2

« Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2010, 22:01:26 wysłana przez tichy »

« Odpowiedź #58 dnia: Lutego 21, 2010, 23:32:51 »
Jeszcze zreanimuje ten topik
Właśnie w przerwie na reklamy w TVN była zapowiedź jutrzejszego wydania "Superwizjera" dotyczącego katastrofy Ił-62M "Tadeusz Kościuszko" z komentarzem: "kto utrudniał śledztwo w sprawia katastrofy". Choć wszyscy wiemy jak tego typu programy są robione: dużo wody mało treści.
I jeszcze jedno sobie przypomniałem a'propo spisków. Kilka lat temu czytałem książkę "Zakazana archeologia". Podobnież było kilka znalezisk, których poziom wskazywał na to iż zostały wykonane znacznie później niż datowano warstwy archeologiczne w których zostały znalezione. Ponieważ jednak nijak nie pasowały do przyjętej chronologii skazano je na zapomnienie. O ile dobrze pamiętam chodziło o fragmenty kości ze śladami obróbki narzędziami kamiennymi i same narzędzia.
Niestety nie pamiętam skali czasowej musiałbym zajrzeć do książki, ale niestety nie mam jej od kogo pożyczyć/kupić.
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

« Odpowiedź #59 dnia: Lutego 22, 2010, 09:47:51 »
Trzeba mieć oczy szeroko otwarte!

Z pozoru niewinny artykuł
http://biznes.onet.pl/polka-madrzejsza-od-polaka,18563,3178674,1,news-detal

Autorka, Pani Katarzyna Gontarczyk (cytat-"Dziennikarka redakcji OnetBiznes. W mediach ekonomicznych pracuje od 5 lat. Absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego: Wydziału Nauk Politycznych i Dziennikarstwa oraz Wydziału Polonistyki, jak również studiów podyplomowych w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie.")  donosi o przewagach w mądrości Polek nad Polakami.
Pierwsze dwa zdania są kluczowe!
"W Polsce mamy 1,9 mln studentów, w tym 1,1 mln studiujących kobiet (najnowsze dane GUS za rok akademicki 2008/2009). Różnica wynosi zatem niemal 200 tys. na korzyść płci pięknej."
Wniosek- w Polsce studiuje około 100tyś. kosmitów :010: