Hej
Bardzo fajnie ,że 13 WELT pokazała się w mediach, to bardzo dobrze dla wszystkich pasjonatów wirtualnego lotnictwa, to jednak nie zmienia faktu,że według mnie postawa prezenterów była żenująca, szczególnie, tego "prezentera" od siedmiu boleści. Zawsze w tego typu programach wywiadach, etc. irytuje mnie brak poważnego podejścia, do sprawy, niestety "cywile" jak tu nazwę osoby nie siedzące w temacie, mają ignorancki stosunek do tego typu pasji, i niestety nie znając problemu nie potrafią go zrozumieć.
Według ,mnie ludzie prowadzący taki program powinni przedstawić, zagadnienie, poważnie i rzetelnie, a ocenę zostawić winni odbiorcy.
Jak dla mnie wydźwięk, tego programu był taki: Grupa, dorosłych facetów, zapomniała dorosnąć i bawi się w wojnę, przy pomocy jakiegoś tam symulatora, i uważa, że to fajne"
I jeszcze ten pseudo prezenter wydający odgłosy jakie pamiętam gdy kilkanaście lat temu grałem na pegasusie, no qrwa żenada.
W każdym ,bądź razie bardzo cieszę się,że 13 WELT była i się pokazała bo to najważniejsze, a kto zna się na rzeczy ten na pewno doceni.
Powiem jeszcze na koniec, że mnie wystarczył tydzień z Falconem, i dałem sobie spokój, także tym większy szacunek dla Was Panowie.
Pozdrawiam