Autor Wątek: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV  (Przeczytany 10246 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 11, 2011, 22:21:14 »
Witam,

Otóż od dość dawna nasuwa mi się kilka pytań dotyczących Turnieju Dziadka Kosa. Po pierwsze i chyba najważniejsze to kiedy kolejna edycja?  :003:
Drugie pytanie mam już bardziej do organizatora. Kolejna edycja turnieju nie odbyła się już od przeszło roku czasu, a puchar nadal zdobi moją półkę. Nie uśmiecha mi się pisać - ale regulamin jak jest to trzeba go respektować, więc moje pytanie brzmi co z nagrodą główną? (przypomnę tylko że puchar jest przechodni, a 3 razy z rzędu jeszcze nie wygrałem)

Offline Kos

• Global Moderator
Odp: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 12, 2011, 07:06:13 »
Tak, to prawda. Turniej nie był od dawna organizowany z braku czasu. Najpierw kompleksowy remont mieszkania. Trwał długo bo ponad pół roku z niewielkimi przerwami a to dlatego, że wszystkie prace wykonywałem sam, po przyjściu z pracy. Póżniej (obecnie też) doszły sprawy rodzinne (niektórzy wiedzą o co chodzi), które nie pozwalają na spokojną organizację tej zabawy. O Turnieju nie zapomniałem, czekam na unormowanie się moich spraw a co za tym idzie, na więcej wolnego czasu. Mam nadzieję, że za jakiś czas nasza zabawa będzie mogła być dalej kontynuowana.
Dziadek Kos