Autor Wątek: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV  (Przeczytany 10247 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kos

• Global Moderator
Odp: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV
« Odpowiedź #60 dnia: Maja 22, 2010, 21:03:48 »
Swoje rozgrywki zakończyła czerwona Grupa "A". Tu również potrzebne będą baraże. Wyniki (łącznie z walkowerami):

PIT - 18 pkt.
Rolam - 21 pkt.
Milo - 33 pkt.
Harry - 33 pkt.
Ralu - 0 pkt.
Noe - 6 pkt.
Anabuki - 12 pkt.

Kolegów Harry'ego i Milo zapraszam na dodatkowe walki w wyznaczonym kalendarzem rozgrywek dniu.

Do Finałów przechodzi czterech graczy z największą ilością punktów z każdej Grupy  a o kolejności miejsc na liście finałowej zdecydują walki barażowe.

Dziadek Kos

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #61 dnia: Maja 25, 2010, 09:39:49 »
Wyniki niebieskiej Grupy "A" (punkty łącznie z walkowerami):

Kermit - 30 pkt.
Yarden - 13 pkt.
Rolam - 15 pkt.
Noe - 13 pkt.
Anabuki - 0 pkt.
Ralu - 19 pkt.
Milo - 34 pkt.

Do walk finałowych przechodzi czterech graczy z największą ilością punktów czyli: Milo, Kermit, Ralu i Rolam.

Dziadek Kos

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #62 dnia: Maja 27, 2010, 15:54:33 »
Wyniki niebieskiej Grupy "B" (punkty łacznie z walkowerami):

Kajinami - 12 pkt.
Polbaj - 10 pkt.
Harry - 36 pkt.
Green - 27 pkt
Joki - 0 pkt.
Pinker - 27 pkt.
PIT - 7 pkt.

Tu również potrzebne będą baraże. Rozegrają je Pinker i Green.
Dziadek Kos

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #63 dnia: Maja 27, 2010, 21:09:37 »
Po rozegraniu baraży znane jest już zestawienie par w finałach.

RED

1. Harry - Kajinami
2. Milo - Green
3. Rolam - Kermit
4. PIT - Pinker

BLUE

1. Milo - Kajinami
2. Kermit - Green
3. Ralu - Pinker
4. Rolam - Harry

Ponieważ Kajinami zrezygnował z zawodów w jego miejsce może wejść Polbaj, który zgromadził największą ilość punktów z pozostałych graczy.
Dziadek Kos

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 01, 2010, 07:39:32 »
Finały w Grupach zakończone. W Grupie czerwonej zwyciężył kol. Pinker a w niebieskiej kol. Harry. W związku z tym dziś Finał o nagrodę główna czyli puchar.
Dziadek Kos

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 02, 2010, 07:27:52 »
Wczoraj nasza zabawa dobiegła końca. Nagrodę Główną czyli puchar, otrzymuje kol. Harry, który po bardzo zaciętych i emocjonujących pięciu pojedynkach, pokonał swojego dywizjonowego kolegę, Pinkera. Gratulacje!

Chciałbym również podzękować wszystkim zawodnikom, którzy zdecydowali sie wystąpić w rozgrywkach bo przecież bez Was Turnieju by nie było, nie byłoby tylu emocji, takiej atmosfery i wielu widowiskowych walk. O nazwaniu nas "piątą ligą" z grzeczności nie wspomnę ale myślę, że za pół roku warto będzie w niej wystąpić. Tak więc do usłyszenia za pół roku w kolejnej edycji.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2010, 18:54:33 wysłana przez Kos »
Dziadek Kos

Offline Rolam

« Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 02, 2010, 09:00:55 »
Skandal  :002:

Gratuluję Harry!

Zabawa jak zawsze przednia, okazało się że oprócz latania "szczylać trzeba umić!"  :020:
W eliminacjach różnie bywało z lataniem, ale w finałach niektórzy się "budzili" :) .  Chciałbym napomknąć że jednogłośnie nagrodę złotej śrubki wygrał Noe  :121: :021: .
Mam nadzieję że spotkamy się za pół roku w liczniejszym jeszcze gronie :)
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwca 02, 2010, 09:13:22 »
Dzięki za śrubkę!!!
Inaczej być nie mogło jestem akrobacyjny więc kręciłem same śruby, przyznacie że efektowne.
Gratulacje Harry!!!
Pinker co się stało? za dużo po dziewuchach się lata a nie po niebie? Spokojnie, Harry jest jeszcze przed tym etapem, jak się rozprawiczy to pójdzie w długą i też będzie miał mało czasu.

« Odpowiedź #68 dnia: Czerwca 02, 2010, 09:22:45 »
Dziękuje wszystkim za gratulacje. Myślę, że finały mogły się podobać, a o całkowitym wyniku zdecydowało słynne (już) powiedzenie Greena :)

Offline Zodiak

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #69 dnia: Czerwca 02, 2010, 10:32:03 »
Dzięki za śrubkę!!!
Inaczej być nie mogło jestem akrobacyjny więc kręciłem same śruby, przyznacie że efektowne.
Gratulacje Harry!!!
Pinker co się stało? za dużo po dziewuchach się lata a nie po niebie? Spokojnie, Harry jest jeszcze przed tym etapem, jak się rozprawiczy to pójdzie w długą i też będzie miał mało czasu.
Gratulacje Harry. Nie było tak źle Noe. Poprostu nie miałem szczęścia i tyle. Ktoś musiał wygrać. Szczelać trzeba umieć a Harremu lepiej Pan Bóg kule nosił :)

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #70 dnia: Czerwca 02, 2010, 10:44:00 »
I ja się dołączam do gratulacji za zwycięstwo - brawo Harry, puchar w Radomiu.
Brawo Pinker. Finał to był fantastyczny pojedynek dwu Asów przestworzy.
Obejrzałem w turnieju wiele pojedynków wirtualnych asów myśliwskich. Były na najwyższym Światowym poziomie. Wręcz pasjonujące pojedynki w wykonaniu wielu uczestników turnieju- najwyższa klasa mistrzowska. Mogą służyć jako szkoleniowe dla wszystkich, którzy chcą poznać tajniki walk powietrznych.
Jeszcze raz podziękuję organizatorowi - Dziadek Kos - za organizację , kontrolę sędziowską i wielki trud w to włożony, abyśmy wspólnie mogli sprawdzić swoje umiejętności walk powietrznych. Wspaniała zabawa.
Dla mnie była to wielka lekcja nauki walki w pojedynkach na wirtualnym niebie.
Serdeczne dzięki wszystkim uczestnikom i organizatorowi.
Oby ten turniej w niedalekiej przyszłości miał międzynarodowy zasięg.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwca 02, 2010, 16:21:42 »
Obejrzałem w turnieju wiele pojedynków wirtualnych asów myśliwskich. Były na najwyższym Światowym poziomie. Wręcz pasjonujące pojedynki w wykonaniu wielu uczestników turnieju- najwyższa klasa mistrzowska.

Dzieki Pit za słowa uznania co do mojego mistrzowskiego kręcenia. :118: :021:

Zabawa była fajna dobrze że nie trafiliśmy na zadufanych w sobie smarkaczy bo popsuliby zabawę.Dzięki wszystkim.

« Odpowiedź #72 dnia: Czerwca 02, 2010, 16:25:20 »
Również dziękuję za turniej, za pojedynki i miłą atmosferę. Harremu gratuluję i życzę kolejnych wygranych, co by puchar posiąść na zawsze! :D
PFS_milo

« Odpowiedź #73 dnia: Czerwca 02, 2010, 17:24:23 »
A tracki jakies beda ?  :001:

« Odpowiedź #74 dnia: Czerwca 02, 2010, 18:36:25 »
Wielkie dzięki dla Dziadka Kosa za organizacje tego wspaniałego Turnieju.
Dziękuję Kolegom biorącym udział i tym którzy kibicowali za doskonałą zabawę i piękne walki.
Pinkerowi i Sir Haroldowi muszę się nisko pokłonić i podziękować za to, że uczynili Wielki Finał, Wielkim nie tylko z nazwy, niecodziennie ogląda się widowisko.
Z niecierpliwością czekam następnego Turnieju.