Shoki, częściowo się zgodzę z Tobą,ale jak zawsze nie do końca

Od pewnego czasu usiłuję twardo wrócić do latania na HL. Ale schemat wygląda tak:
- Włączam HL . Widzę : O! Nawet fajny dog będzie.Wszystko zaptaszkowane- ale czytam : MOD XX##X@5567.
-Szukam moda. Jest . Czytam instrukcję (Pierwszy siwy włos i zmarszczka na czole...)
-Klikam pobierz. KOmunikat : Zarejestruj się na "XXXXXXCCV Forum".Fak... 1114 raz zakładam login,hasło, potwierdzam emailem...
-Pobieram moda (z lekką dozą niepewności czy aby na pewno dobrze zrozumiałem)
-Instaluję moda... Po 10tym CRC error, lub innym komunikacie o jakimś braku lub błędzie zastanawiam się gdzie moja żona mówiąc "Ty nawet czasem inteligentny bywasz,wiesz? " popełniła błąd...?
-Czytam instrukcję.Ok, robię jeszcze raz.HURRA! Ale nie... powinienem mieć poprzedniego moda.Ale go nie ma na linkach.Przecież wszyscy go mają... Ale ja nie jestem wszyscy...
-Znajduję, instaluję. Latam 5 minut. Cholera... północ.Rano do pracy. Wyłączam
Następny dzień .
-Włączam HL.
-O! Inny dog. Czytam: Mod 1119230.
-Szukam moda.
-Znowu gdzieś się rejestruję (1115 raz),potwierdzam aktywację mailem...
-Instaluje moda. O! tylko 1120 katalogów i plików trzeba poumieszczać....
-Wywala mi błąd...
-Odpalam sapera.Będzie szybciej i mniej stresująco.Płytka rozrywka intelektualna w porównaniu do instalacji moda,ale JEST.

Więc odpalam sobie 4.09m, robię misję np. Papagei staffel + Me 262 ,dzbankami przy starcie lub lądowaniu ,czy coś... i jest ok.
Solo, ale bez kombinacji.I nie mam 10ciu katalogów z iłem...
Lubię mody.Serio.Ale w pewnym momencie są już chimerami ,każdy serwer ma inne, i grupka ludzi z którymi można latać jest coraz mniejsza... Wolałem już 1254 zdobycie Uvarowki albo ADW i AFW.
Nie neguję ich filozofii, ale teraz to jest jak wizyta w MD albo burger king: Zestaw cheesburger proszę. -Powiększony?-nie-dodatkowa porcja? -nie -Ketchup do frytek?-Nie - A może nowe zakręcone frytki?- NIE!- Dodatkowy ser do burgera? -NIE!!!. A ma Pan może 9 groszy...?.... - K&^%%#!!!!!
Ja właśnie chcę tylko Zestaw.I nic więcej.Mnie do szczęścia wystarczy. Ale teraz aby go dostać trzeba podjąć 20 szczegółowych decyzji.Zamiast po prostu zjeść. VOW dlatego ma klimat.Masz samolot,masz zadanie, lecisz! Proste. Im mniej kombinacji alpejskich tym więcej zabawy,
Śmigłowce są dla mnie dobrym pomysłem. Właśnie np z powodu Korei. Jest duża szansa na zabawę.Prostą,bez kombinacji...