Autor Wątek: Nowy Microsoft Flight (Simulator?) ogłoszony.  (Przeczytany 41782 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_michal

• Gość
Odp: Nowy Microsoft Flight (Simulator?) ogłoszony.
« Odpowiedź #150 dnia: Lipca 01, 2011, 22:03:25 »
Zerknij na załączone tam: http://www.aztec.pl/forum/viewtopic.php?t=11280 obrazki i powiedz mi, czy są one nieakceptowalnie rozmyte?

Słowa klucze: poniżej 1k ft AGL.

Poza tym, nie do końca rozumiem tę dyskusję. Ja napisałem o cieniach na tym niby fejkowym screenie, Ty zrobiłeś z tego rozprawkę kompletnie nie na temat, w którą niepotrzebnie dałem się wciągnąć.

« Odpowiedź #151 dnia: Lipca 01, 2011, 22:14:54 »
Poza tym, nie do końca rozumiem tę dyskusję. Ja napisałem o cieniach na tym niby fejkowym screenie, Ty zrobiłeś z tego rozprawkę kompletnie nie na temat, w którą niepotrzebnie dałem się wciągnąć.

Jeśli wykroczyłem poza zasadniczy temat w zbyt znacznym stopniu to przepraszam, ale wydawało mi się, że ewentualne spekulacje na temat różnic pomiędzy FSX a Flight mieszczą się w dopuszczalnym zakresie dla tego wątku. Z racji upodobań skoncentrowałem się na problemie - ładne obrazki vs realistyczna sceneria.

_michal

• Gość

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #153 dnia: Października 16, 2011, 09:32:07 »
Nowe zajawki z M.Flight, jednak ten z Missouri był prawdziwy:
http://www.microsoft.com/games/flight/
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

_michal

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: Października 16, 2011, 10:10:46 »
To chyba tylko PR Microsoftu potrafi. :D Z każdym nowym update coraz mniej się tym tytułem interesuję :)

« Odpowiedź #155 dnia: Października 16, 2011, 10:47:21 »
We Flight teren ma być "mały" czyli to wszystko co teraz tworzy planetę w FSX będzie wpakowane w to coś małego czyli może wyglądać dość całkiem niczego sobie fenomenalnie i to nie miejscami.

pozdrawiam
ROB

« Odpowiedź #156 dnia: Października 16, 2011, 13:16:51 »
Masz jakieś oficjalne wiadomości, czy to tylko ten "przeciek na Avsim"?
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #157 dnia: Października 16, 2011, 14:36:03 »
Wytłumacz mi proszę "mały", bo nie jestem pewien, co mam sobie teraz pomyśleć...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: Października 16, 2011, 14:47:35 »
Przecieki mówią, że w Flight będą tylko Hawaje. Microsoft pokazując screeny tylko stamtąd nic nie robi, by te przecieki uciszyć.

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #159 dnia: Października 16, 2011, 15:10:27 »
Tego się bałem :(. Ale jeśli okazałoby się, że M$ wyda bezpłatnie Flight i potem pakiety z kontynentami osobno (ale tak konkretnie, by to wyglądało jak Bóg przykazał) to może miałoby to sens. Bo komu będzie się chciało wydawać kasę (a znając politykę M$, nie małą) by polatać nad Hawajami?
Jeśli okazałoby się że to prawda, to M$ stoi przed poważnymi pieniędzmi.
No ale czekam na jakieś oficjalne wieści, bo gdybać to sobie możemy.

Pozdr.

« Odpowiedź #160 dnia: Października 16, 2011, 16:00:15 »
Zmiany, zmiany... Flight to nie FS11 i finalny produkt może być dowolnie odległy i/lub podobny do tego do czego przywykliśmy. Znamy sens i ideę FS'a a nie znamy sensu i idei Flight'a i raczej będzie to coś innego, bo inaczej to sensu byłoby w tym bardzo mało. Tak czy inaczej Flight napewno będzie sukcesem komercyjnym, machina M$ zadba o to.

pozdrawiam
ROB

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #161 dnia: Listopada 17, 2011, 08:16:09 »
http://www.microsoft.com/games/flight/#news-performance_hardware

Trochę przeraził mnie przekrój sprzętów na jakich Flight ma chodzić. Nie wróży to nic dobrego, raczej to samo co FSX ....
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #162 dnia: Listopada 17, 2011, 09:17:20 »
Widać że są wierni tradycji. 5 lat po ukazaniu się gry każdy będzie mógł się nacieszyć grafiką HIGH.

Offline Mac

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #163 dnia: Listopada 17, 2011, 09:19:00 »
http://www.microsoft.com/games/flight/#news-performance_hardware

Trochę przeraził mnie przekrój sprzętów na jakich Flight ma chodzić. Nie wróży to nic dobrego, raczej to samo co FSX ....

Nie ma tak źle... mnie jednak bardziej podejrzanie wygląda fakt że ciągle na screenach widzę jakąś wyspę. Jesli tak to ma wyglądać to mi ten wyrób bardziej przypomina taki stareńki symulator Flight Unlimited II tam też była o ile dobrze pamiętam oddana tylko okolica San Francisco. Fajne to to wtedy było ( mój pierwszy simu) ale na dłuższą metę  nudne.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #164 dnia: Listopada 17, 2011, 09:38:54 »
Wróć do zapowiedzi FSX, FS2004, FS2002, FS98...

Też były pokazywane wyłącznie Hawaje ;)