Witam
Zawiesza mi się ładowanie gry na 95 % (i komp w praktyce również bo wyjść z tego nie mogę). Chodzi oczywiście o wersję 4.10m.
Mam trochę dodatków z SAS - i pewnie to jest przyczyną. Będę musiał zapewne odinstalować iłka zupełnie, zainstalować ponownie i dodać czyściutkie pache (4.08m i 4.09m) a dopiero potem 4.10m. Czy tak właśnie muszę zrobić? A może jest jakaś inna znana Wam przyczyna?
Bardzo ogólnikowo powiedziane.
1)Czy używasz UP ewentualnie jakieś inne mody z AAS lub jeszcze inne oprócz SaS?
2)Jaką wersje patcha 4.10 za-instalowałeś,tą dala UP czy oryginalną?
Ja bym najpierw zmienił nazwę folderu MODS na -MODS i gra powinna chodzić jeśli
masz za-instalowanego oryginalnego patcha 4.10 z TD na grę bez UP czy AAS a tylko
miałeś w folderze MODS mody od SaS.
Jeśli masz za-instalowanego UP i patcha 4.10 zmienionego przez ludzi z UP to też jak postawisz
minus przed folderem -MODS gra powinna działać .
Ale jak masz UP i oryginalny patch 4.10 z TD to nie będzie działać.
Nie wiem co namieszałeś z modami od SaS ale niemożna robić tak że użyjesz
ten nowy beta sas aktywator i będziesz używał ze starymi modami z SaS.
Możesz używać beta sas aktywator tylko z specjalnie przygotowanymi modami SaS dla wersji 4.10 ale
bez używania UP bo UP chodzi z 4.09 i też gra się wysypie jak użyjesz nowe mody dla SaS 4.10 z UP.
Teoretycznie można zrobić coś takiego że mając UP, wgrasz patch 4.10 zmieniony przez ludzi z UP i mieć
folder z SaS dla modów zgodnych z 4.09. I to będzie chodzić do puki w JSGM nie zmienisz sobie na
patch 4.10 . A jak będziesz chciał pograć w czyste 4.10 to musisz pamiętać że zanim odpalisz grę
musisz przed folderem MODS postawić minus w nazwie folderu.