Autor Wątek: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii  (Przeczytany 167812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii
« Odpowiedź #450 dnia: Lipca 14, 2017, 11:38:38 »
Fajnie. Wolałbym MiGa-23, ale Phantom też jest ciekawy. Na pewno wiele osób na niego czeka.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #451 dnia: Lipca 14, 2017, 12:01:30 »
Jakoś nikt nie zauważył Mi-24P??? To dopiero coś.  :o

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #452 dnia: Lipca 14, 2017, 12:37:23 »
Jakoś nikt nie zauważył Mi-24P??? To dopiero coś.  :o

Ubiegłeś mnie. Miałem to samo napisać :D. Phantom II też fajny. Kopcąca szafa ;D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #453 dnia: Lipca 14, 2017, 12:47:04 »
O Mi-24P było wiadomo już od dawna, a o F-4E (z tego co mi wiadomo) nikt się nawet nie zająknął wcześniej.

« Odpowiedź #454 dnia: Lipca 14, 2017, 13:13:58 »
Wg. cofcorpse z BST dostaniemy późną serię F-4E z dużym asortymentem uzbrojenia.

https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3193843&postcount=61

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #455 dnia: Lipca 14, 2017, 14:04:38 »
Napięcie rośnie. `Godne zaufania` źródła mamią nas wizją: F-18, Harrier, Phantom, Mi-24. A co mamy? Niedorobioną wersję 2.x z niedorobioną od 2 lat Newadą i niedorobioną anal-fa-betą Normandią. Taaaaaaa..... a ja i tak kupię w przedsprzedaży  :x.

« Odpowiedź #456 dnia: Lipca 14, 2017, 15:00:53 »
Przyznasz jednakowoż, że akurat Belsimtek jest odczuwalnie szybszy od spółki-matki w przechodzeniu ich produktów z fazy paździerzowej w drewnianą i nawet ostatnio z drewnianej w metalową. Przynajmniej ogłoszony Phantom - będzie Phantom. Wyobraź sobie, że ogłasza VEAO - Z Phantoma byłby co najwyżej duch :D.

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #457 dnia: Lipca 14, 2017, 15:47:35 »
Owszem, na tych panach ostatnio chyba najbardziej można polegać. Co nie znaczy, że spodziewam się Phantoma w ciągu najbliższego roku.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #458 dnia: Lipca 14, 2017, 17:32:04 »
Bardziej zaczyna martwic mnie ta asymetria NATO vs USSR, z realistycznych jest tylko MiG-21bis bez sensownego GCI(Lazur) ... chyba ze Viggena klasyfikowac kontra F-14 i F/A-18, tzn. juz wiem co bedzie moim wymarzonym celem dla RB-15F, ciekawe gdzie chlopaki wyladuja po swoich misjach  :evil:

p.s. w multiplayerze zatopienie Nimitza bedzie liczyc sie jako kill-score za ~60 maszyn ? ;)  :evil: :evil:

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #459 dnia: Lipca 14, 2017, 17:43:37 »
Irańskie F-14 ;)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #460 dnia: Lipca 14, 2017, 17:50:50 »
Bardziej zaczyna martwic mnie ta asymetria NATO vs USSR, z realistycznych jest tylko MiG-21bis bez sensownego GCI(Lazur) ...

Widać na wschodzie wszystko jest bardzo tajne, nawet jak ma to dziesiątki lat. Nie widzę innego powodu, ale to  fakt, brakuje Su-22, Mig-23, czy chociażby  czegoś z tego co jest ale w nowej wersji i klikalnego ( MIG-29 w wersji z lotniskowca).
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #461 dnia: Lipca 14, 2017, 18:18:09 »
Widać na wschodzie wszystko jest bardzo tajne, nawet jak ma to dziesiątki lat. Nie widzę innego powodu, ale to  fakt, brakuje Su-22, Mig-23, czy chociażby  czegoś z tego co jest ale w nowej wersji i klikalnego ( MIG-29 w wersji z lotniskowca).
Troche nie chce mi sie wierzyc zeby byla to prawda, jako ze ksiazki leza normalnie na forach historycznych fanow awiacji wlasnie w rosji chcocby do S-200V rzeczy typu pod SPS-141-100 (fakt bardzo stary), MiG-21bis i Ka-50 (!) lataja w DCS. Moze to jakas celowa taktyka, wiecej kupcow na hamburgery, albo celowe dlugoterminowe wyglodzenie ludzi :evil:

Nie wiem na ile to prawda http://www.twomoreweeks.net/index.php/eagle-dynamics-in-switzerland/  (zreszta zerknij na https://www.digitalcombatsimulator.com/en/legal/ tez jest adres na Switzerland a nie na Moskwe), ale gdyby byla to znaczyloby ze mogliby sobie kompletnie odblokowac droge do exportowych Su-22, Su-24, MiG-29, Su-27, MiG-23. Z tym ostatnim tez przeciez byla zadyma ze ktos juz go robi.

« Odpowiedź #462 dnia: Lipca 14, 2017, 18:38:34 »
Jest jeszcze MiG-15bis i robi się MiG-19P ;). A poważnie to nie pogardziłbym jakimś czerwonym myśliwcem albo szturmowcem. BST lubi robić samoloty parami (Mi vs Huey, Sabre vs MiG, F-5 vs... powiedzmy Leatherneckowy MiG-21). Kto wie, może po Phantomie będzie MiG-23?

« Odpowiedź #463 dnia: Lipca 14, 2017, 18:52:10 »
Jest jeszcze MiG-15bis i robi się MiG-19P ;). A poważnie to nie pogardziłbym jakimś czerwonym myśliwcem albo szturmowcem. BST lubi robić samoloty parami (Mi vs Huey, Sabre vs MiG, F-5 vs... powiedzmy Leatherneckowy MiG-21). Kto wie, może po Phantomie będzie MiG-23?
Z tej symetrii wynika tylko jedno, MiG-23 powstanie na 100% dla symetrii jakos troche pozniej i zrobi go jedno z Heatblur/dawne Leatherneck jak ma pare/ED/Belsimtek. Plotka ze ktos moze robic F-4 juz od dawna krazyla. A tu Cobra mowil ze zrobia https://www.youtube.com/watch?v=pbU-UCKd3b0&feature=youtu.be&t=655 jeszcze w 2014 :)

« Odpowiedź #464 dnia: Lipca 14, 2017, 18:53:36 »
Aj, zapomniałem, że BST jako podwykonawca jest zagrzebany mocno w systemach i modelowaniu fizyki Horneta, więc jednak będzie im on ciążył u nogi zanim będą mogli zacząć pełną parą samodzielnie strugać krokodyla i Phantoma. Pewnie zatem rzeczywiście "trochę" się z tym wszystkim zejdzie, może i poza przyszły rok. Ale i tak cieszę się, że to akurat oni wzięli się za temat.