Autor Wątek: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii  (Przeczytany 167698 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: [DCS] Propozycje kolejnych maszyn w serii
« Odpowiedź #840 dnia: Grudnia 18, 2020, 19:27:31 »
Apache, i to nie jakiś "A" ale co najmniej "D". Poza tym może tylko mi się tak wydaje, ale MiG-29 ostatnio regularnie się pojawia w trailerach. Podejrzewam że następny współczesny samolot full fidelity od ED to może być właśnie MiG w wersji 9.12. Mam nadzieję, że do tego czasu uporają się z modelem lotu...

« Odpowiedź #841 dnia: Grudnia 18, 2020, 19:39:19 »
Czy kolejny, to nie przypuszczam, raczej jest "in the works". Obstawiam raczej końcówkę następnego roku i to w formie zapowiedzi. Wszak w międzyczasie jest Mi-24, Moskit, Mariany. No chyba, że co miesiąc będą wyskakiwać z modułem za "czy stówy", to panie nie pogada... Swoją drogą, mogliby do wersji darmowej dorzucić jakiś prosty wiropłat dla ludzików, którzy nie wiedzą, czy taka zabawa jest dla nich (np. Bell 47).

Offline some1

• Global Moderator
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #843 dnia: Grudnia 18, 2020, 21:29:25 »
Czyli potwierdzają klikalnego MiG-29 9-12 po wydaniu Black Shark 3. Super informacja, choć to pewnie bardzo odległa przyszłość.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2020, 22:15:19 wysłana przez KosiMazaki »
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #844 dnia: Grudnia 18, 2020, 23:04:58 »
No i super. MiG-29 jest fajny i bardzo potrzebny w DCS. Podoba mi się też, że szefowa chce odejść od wydawania niedorobionych modułów. O ile Hornet powoli zaczyna wyglądać przyzwoicie to Jaszczompem nie mogę długo latać bo mnie szlag trafia...

« Odpowiedź #845 dnia: Grudnia 19, 2020, 00:07:45 »
Dla mnie potwierdzenie informacji o 29., to chyba najważniejsza informacja. Bardzo brakuje maszyn ze strony RED.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2020, 12:40:29 wysłana przez KosiMazaki »
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #846 dnia: Grudnia 19, 2020, 01:05:24 »
Newsy sa dobre, nie ma co ukrywac, chociaz wszystko mocno rozwleczone w czasie. Pierwsza polowa roku to bedzie posucha, no moze ten 24 ale jakos rodzi sie w bolach, wraz z Igorem z przodu ;). Tych chmur to az sie boje. Apacz elegancko, ale 2022, mam nadzieje ze 29 szybciej (chociaz po BS3, a o tym zero wspomnienia).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #847 dnia: Grudnia 19, 2020, 09:36:34 »
Ani słowa o gazeli trochę rozczarowało. Ciekawe czy jakis zespół pracuje nad dodaniem Vulcana i czy dynamiczna kampania będzie częścią CA2 czy dostępna dla wszystkich czy nowy moduł? Dobrze, że coś z pogodą robią bo ta sie juz trochę opatrzyła.

« Odpowiedź #848 dnia: Grudnia 19, 2020, 09:54:32 »
Dynamiczna kampania w pierwszej połowie przyszłego roku, to jest to na co czekam. Choć to nie latadło, to właśnie dynamicznej kampanii DCS IMHO potrzebuje najbardziej.

« Odpowiedź #849 dnia: Grudnia 19, 2020, 11:32:11 »
No właśnie, o BS3 były gadki już dawno temu i co, zero wieści?
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #850 dnia: Grudnia 19, 2020, 12:06:56 »
Wy tak serio, że ktoś coś tam usłyszał i zrozumiał, by następnie podzielić się z Ludem, i jest to Słowo Boże? Przecież wszelkie zapowiedzi i plany są płynne, czego doskonałym dowodem jest Hind i - jak ktoś zapomniał - samolot/mapa niespodzianka, która ponoć miała być na koniec 2020. I co? Jajco. Dorośnijcie.

« Odpowiedź #851 dnia: Grudnia 19, 2020, 12:29:34 »
Ja o czasie nie mówię, wiem że to u nich jest bardziej płynne niż woda. Jak wiadomo projekt BS3 został z braku sił "chwilowo" odłożony na półkę, no a po nim ma być 29., na którą tak wszyscy czekają. Jak to fajnie można powiedzieć o czasie przyszłym, zwanym inaczej "ch#$%! wie kiedy".  :evil: Cieszy mnie tylko fakt, że jest taki plan i to będzie samolot na który będę bardziej czekał niż na inne "hamburgery z "kujczapem".
« Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2020, 12:40:48 wysłana przez KosiMazaki »
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #852 dnia: Grudnia 19, 2020, 12:47:33 »
A myślisz, że ktoś by się odważył napisać/powiedzieć "Ni Wuja, nie będzie 29.". Po pierwsze wywołałoby to g-burzę, a po drugie jest coś takiego jak syndrom psa ogrodnika - nie robimy (ale nie powiedzieliśmy ostatecznie nie!) i inni nie zrobią, bo trochę żal, jakby się okazało strzałem w przysłowiowe sedno tarczy. Lepiej klepać noobistyczne efey, bo na nie zawsze i wszędzie jest zbyt.

« Odpowiedź #853 dnia: Grudnia 19, 2020, 13:29:16 »
Stękacie panowie tak bardzo że chyba zaraz usłyszę plum. Lepiej popatrzcie na te chmury, wizualnie prezentują poziom co najmniej MFS2020 i są ponoć zsynchronizowane w multi.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #854 dnia: Grudnia 19, 2020, 13:42:56 »
A miały być rok temu. Znów covid? E tam...