Czółko!
Cóż... wersja 4. beta działa. Niestety z płynnością i dokładnością już bywa różnie. Zauważyłem ciekawą rzecz. Jest to soft dla ładnych ludzi

hehehe. Na widok mojej facjaty kamera wariuje, dostaje spazmów itp. Ogólnie japę trza mieć zgrabną - jeśli ktoś nie ogolony - kaplica. Autentyk - specjalnie się ogoliłem do testów (kutfa jak dla kobity). Jeśli twórcy pójdą drogą FreeTrack'a, może być sukces. Głównie chodzi o problem z nadmiernym oświetleniem w FreeTrack'u - tutaj nie istnieje. Testowany na kamerce Logitech QuickCam Communicate STX a także na poczciwym A4Tech PK333 W pierwszym przypadku efekty lepsze - większa rozdzielczość i płynność za razem. Odświeżanie - 14 klatek, cokolwiek bym nie robił - nie wyczuwa się tego jednak (zapewne chodzi o jakieś mechanizmy stabilizujące co przekłada się na wyżej wspomniane przekłamania ruchów).
Jeśli chodzi o zużycie procesora - non toper okolice 10%, jak słusznie wspomniał Empeck, skacze czasami do 20%. Ogólnie? Będziemy się przyglądać rozwojowi, jeśli będzie nadmierny, wprowadzamy siły stabilizacyjne

Temat ciekawy do testów.
Pozdrawiam
PS.: Aha! Soft ma problem z markowaniem charakterystycznych punktów na twarzy - ciekawym rozwiązanien okazało się (UWAGA!) podkreślenie kredką oczu hehehe -- niee no nie bawie sie tak. Zaczynaja na mnie dziwnie patrzeć w domu hehehe. A to dobre Heheh he e

- Idę wziąć pigułkę.