EGHI - Duża szansa że tak.
Bo jak dotąd to zaledwie manual-e do linux-a są jedynymi z jakimi się spotkałem kiedykolwiek że pokazują co jak i gdzie po prostu" jak krowie na rowie"
I to właśnie takie pozycje uznaję za manuale.
Oraz odnośnie tego:
Niemniej jedno jest pewne ja te Gliwice zrobię ale żeby inni nie wyważali już otwartych drzwi walnę porządny tutorial w ludzkim języku.
Ja cierpliwie poczekam na ten komiks i pewnie jako początkujący skorzystam.
Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie symulacji i nikim ważnym na tym Forum, ale zamiast skupiać się na skutecznej ripoście do Rzemyka, zwróć uwagę na to:
No i manual manual manual, a w przerwie tutoriale... Nie da się nauczyć czegoś nie czytając manuala, bo jest gupi i nieprzystępny...
Dobrze napisane. Nawiasem pisząc...Mi to zajęło kilka miesięcy i nie śmiem ogłaszać, manifestować w żadnej formie, że robię super scenerie dla EPKS a Wy czekajcie, pocierając kolanami niecierpliwie. Jedyna wzmianka była tutaj:
http://www.il2forum.pl/index.php/topic,9193.555.htmlW dniu dzisiejszym mam zgodę od wszystkich autorów obiektów i textur które wykorzystałem. Ale nawet znajomym ( którzy pewnie poklepując po plecach napiszą " good job mate") nie wysyłam tych wypocin. Będzie skończona sceneria, puszczę w eter.
Tobie Mac życzę takiego samego sukcesu jak koledze WilkzPolski. Czapka z głowy dla jego pracy i mimo bugów ja jestem zachwycony i mam nadzieje, że kiedyś dorównam poziomem wykonania.
Tobie Mac życzę podobnych sukcesów i więcej cierpliwości.
ps. Jak mnie poniosło to.. z pokorą przyjmę przeniesienie wątku do WC z powodu mojej wypowiedzi.