Uruchomienie samolotu do długa i nudna procedura, wymagająca do tego wykucia kolejności przełączania tego wszystkiego na pamięć. Ale masz rację, trzeba to w końcu zrobić.
Zgadza się, ale daje mi czas na uspokojenie się przed lotem. A po za tym bardzo ją lubię i cieszy mnie to, że robię wszystko od początku do końca jak prawdziwy pilot. Poprostu nasiąkam tym klimatem tak, że no nie wiem jak to wyrazić. Można powiedzieć, że jest to jedna z tak rzadkich chwil bycia TU i TERAZ bez myślenia o innych rzeczach, po której naprawdę przez jakiś czas jestem odprężony. Taka moja osobista JOGA

Co do lotów online, gdy wpadniesz na jakiś serwer nietrudno będzie Ci spotkać chłopaków z tego forum, ponieważ wiele z nich używa tych samych nicków. Także jak coś może się kiedyś spotkamy, ale podstawy takie jak RampStart itp. musisz ogarnąć, nawet jak ktoś Cię zerwie w środku snu, Ty musisz umieć odpalić świnkę bez marudzenia. Przyjdzie czas, że się spotkamy na lotach online, ale mam wrażenie, że jeszcze troszkę na to za wcześnie, ale prędzej czy póżniej to się wydarzy. Tylko musisz troszkę bardziej pewniej się w tym temacie poczuć

P.S. Do Moderatora
Ale namieszałem. Post pod postem. Proszę o zescalenie tych postów.