Lukas, rozumiem Twój sceptycyzm na ten temat, ale nie potrafię sobie racjonalnie odpowiedzieć na poniższe pytania:
- po co miałby ktoś robić stronę (ok można powiedzieć że to tylko tło, jakkolwiek - za stronkę zapłacił)
- po co miałby ktoś wrzucać film na YT z widocznymi zmianami względem poprzednich wersji.
- po co ktoś rozwijałby program FLARE - w momencie gdy mamy takie cudeńka jak DCS, przecież to była by stracona praca patrząc jak Falcon aktualnie traci użytkowników.
- skąd były by te screeny (każdy wie co mam na myśli). Przecież photoshopowanie tego to byłby idiotyzm.
Nowy Falcon niewątpliwie jest, jak ktoś w to wątpi to zaczyna mi tutaj pachnieć popularnymi wśród niektórych członków tego forum teoriami spiskowymi.
Dlaczego wszystko owiane taką tajemnicą ? A może dlatego że robią to ludzie, którzy chcą mieć spokój, nie być zasypywani na okrągło pytaniami typu czy będzie śmigać pod win7, jakie będzie mieć wymagania, a w efekcie powstania listy życzeń z nie wiadomo jakimi cudami. Robią sobie po cichu, wydadzą i będzie spoko, wszyscy będą zadowoleni. Napiszą że nie będzie symulacji awarii czy sensu robienia procedur testowych to od razu pojawią się posty że to szajs po co w ogóle coś takiego robią. Dodatkowo zmniejszają prawdopodobieństwo wycieku wersji finalnej. Proszę bardzo - rozwój Orlika czy Iskry w dziale FSX. Nie wydaje mi się aby ostatnie pytania typu "za ile to będzie zrobione", "co tak długo", "co wy tam jeszcze z tym robicie" były dla Empecka czy Some1 wymarzone.
Swoją drogą, Empeck, Some1, jak tam ?

Pozdr.