Cześć Wam
Jeśli kogoś bardzo kuje chwilowa bezużyteczność stworzonych już polskich samolotów to tutaj macie spolszczone Lwów. Nic wielkiego ale zawsze lepsze to od stockowej mapy Lviv bo w niej nic polskiego nie ma. Czym to się różni?
- polskie napisy
- zmienione tekstury
- kilka polskich lotnisk (Lwów-Skniłów, Nienadowa, Medyka, Krosno, Lubień Wielki)
- godło 211 Eskadry Bombowej
- okopy w miejscach gdzie Polacy organizowali polową obronę (Przemyśl, Jarosław, Lwów i na kilku rzekach)
- warunki atmosferyczne
Aby mapa działała trzeba mieć tekstury 352nd_Cross_Channel (zawarte w UP 2.01),
a w Generic Mod Enabler nie mogą być włączone 00_Stock_4.09m/00_Stock_4.10m/00_Stock_4.101m
Aby działała 211 Eskadra Bombowa trzeba mieć Forgotten Countries SAS Switched
Reszta instrukcji w pliku " Readme "

W FMB mapa będzie wyświetlona w miejscu, w którym wkleicie odpowiedni napis w pliku all.ini (szczegóły w Readme) pod nazwą Lwów zaś stare Lviv pozostanie nie tknięte.
Plus dwie pojedyncze misje dla P.11 i PZL-37
W iłku Single Missions/Poland/Lwów
Historyczna linia frontu i rozmieszczenie jednostek. Mam nadzieję, że wprowadzenia historyczne i komunikaty radiowe w brief sound dodadzą klimatu. Właściwie jedyne co niehistoryczne to polskie lotnictwo bo na tych lotniskach nie operowały myśliwce. Słyszałem, że operowały eskadry obserwacyjne i widziałem zdjęcia zniszczonego Łosia na lotnisku w Krośnie oraz Karasia na lotnisku w Skniłowie jednak nic nie wiem o ich operacjach. Wiem, że lipna ta mapa ale skoro na razie nie ma nic lepszego to może ktoś kto się zna na tworzeniu misji zrobi jakąś kampanię. Polskie samoloty, więcej lotnisk na mapie i lepszy wygląd powinny pomóc :p Jakby kto miał jakieś uwagi to walić.
Lwów retex.rar zawiera Readme i Lwów.rar
Lwów.rar wypakować do Ubisoft/IL-2 Sturmovik 1946
Podziękowania
Lisek za napisy na lotniskach
Lucas za plany lotnisk
Link
http://www.mediafire.com/?0bj1u02kz434glz