Ja w kompie mam wpięty stary dysk IDE w łańcuchu z DVD, być może to coś zwalnia. No ale na tym dysku mam tylko backup. No i to jest na osobnym kanale IDE...
Dyski na system i dane to dwa dyski SATA. No i mam też wpięty dysk SATA na USB.
Ale tak jak pisałem wcześniej do tego patch'a ładowało się wolno ale nie aż tak, zazwyczaj ok. 2 min.
Bo z karty jestem raczej zadowolony, CoD teraz hula dużo lepiej

U mnie jeszcze wąskim gardłem jest procesor. Czytałem, że aby karta graficzna pokazała co potrafi CPU też musi być dobre. A ja mam C2D chyba 2,33Ghz na podstawce 775. I muszę też kupić więcej RAM'u bo mam tylko 3GB. Planuję kupić jakiś procek dualcore 3,3GHz ale jeszcze na starą podstawkę 775 i rozbudować RAM do 6GB. No ale muszę trochę uzbierać kasy...
Wcześniej miałem podłączony też drugi monitor (na TM MFD) i fps'y też miałem w okolicach 25 ale jak zmieniałem widok (TrackIR) to czasami spadały do pojedynczych fps'ów. Także tutaj podejrzewam, że to CPU i RAM powodowały te zacinki, bo generalnie te 25 fps'ów było. Po odłączeniu drugiego monitora fps'y mam stabilne.
Może coś w ustawieniach mam nie tak...? Generalnie wszystko na HIGH, włączony antyaliasing, krzaki i trawa chyba z odległości 100m, a drzewa 6000m o ile dobrze pamiętam.
Dzisiaj wieczorem spróbuję odłączyć ten dysk IDE i obaczę jak to wpłynie na ładowanie misji. Jak nie pomoże to reinstalka.