Autor Wątek: Czy ktoś nas podszedł od tylca?  (Przeczytany 21613 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zefirro

• Gość
Odp: Czy ktoś nas podszedł od tylca?
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 06, 2011, 13:47:53 »
Spodobała mi się końcówka:
"Dodając do tego fakt, że za pewien czas będzie można walczyć w tej grze na ziemi, seria Ił-2 Sturmovik może pozostać legendarną jeszcze przez wiele, wiele lat."
Z pewnością będzie to pasjonująca rozgrywka, gdy swym czołgiem będę mknąć z zawrotnymi prędkościami przez lasy, niewidoczny dla wrogów, którzy przez swoją głupotę zapomnieli wyłączyć wyświetlanie drzew...  :002:

Ciekawe, że w recenzji jakoś nie widziałem obrazków znad Londynu  :003:

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 06, 2011, 14:01:01 »
Nie mam pojęcia dlaczego tak narzekacie. Obejrzyjcie sobie recenzję, może Wam się coś rozjasni ;)

"Legendarne włoskie badziewie" :)
"Świat tu jest piękny, ale zabójczy dla GPU" :)

Podają, że grali na średnich ustawieniach. Powiem, że wszystko ładniutko wygląda, jak dla mnie. Ciekawe, że gościu przyziemił i mu się śmigło połamało. Ktoś tu pokazywał film z "niezniszczalnym" śmigłem. Czyżby któryś z patch'y to naprawił?
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 06, 2011, 14:05:54 »
Sprawa wygląda na zleksza losową. W trakcie wczorajszych testów ustawień kontrolerów dla zabawy lądowałem na brzuchu i tym razem śmigło się pogięło, podobnie w innym wypadku kiedy postanowiłem użyć hamulców, co spowodowało natychmiastowe wbicie się dziobem w ziemię, fikołek i wylądowanie na kołach z pogiętym śmigłem (ale bez innych uszkodzeń). Od tego momentu nie dotykam już w tym simie klawisza 'B'.

« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 06, 2011, 14:50:19 »
Od tego momentu nie dotykam już w tym simie klawisza 'B'.
Dokładnie. Zarycie dziobem następuje od razu i to nieważne czy lądujemy lekkim myśliwcem, czy też bombowcem.
Pozdrawiam.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 06, 2011, 14:53:08 »
Hamulce poprzez "B" radzę stosować po uprzednim wytraceniu prędkości już na ziemi. Przydają się dopiero na samym końcu tak naprawdę.

« Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 12, 2011, 14:25:09 »

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 12, 2011, 14:34:43 »
No zaskoczyłeś nas Holy, nie widzieliśmy tego od jakichś dwóch tygodni, ja już prawie zap[omniałem. :P
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 19, 2011, 16:15:11 »
Dodam jeszcze tutaj, dla historyków, że jako pierwszy stwierdziłem na tym Forum...

Ił umarł.

Tako rzecze,
Zaratustra

Promocja na IL-2 CoD
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 12, 2011, 19:27:10 »
60% taniej (czyli za 19.99$) przez weekend http://www.justflight.com/product.asp?pID=645

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 12, 2011, 22:32:26 »
Nie ma sensu robić z promocji nowego tematu, ale niedługo to będą dodawać do Faktów jako płytka z dvd :D.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #40 dnia: Września 03, 2011, 01:18:29 »
Ha, ha. Ja Was pierwszy ostrzegałem, że to shit tutaj http://www.il2forum.pl/index.php/topic,13938.15.html, ale nikt mnie nie słuchał. Wybaczę Wam jak mi wyczyścicie status z Moderowanego na Niemoderowanego. A jak nie, to Wam nie wybaczę  :118:

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Września 03, 2011, 13:32:02 »
W naszej niepowtarzalnej ofercie jest jeszcze status Zbanowany. Przemyśl to sobie proszę  :121:

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #42 dnia: Września 15, 2011, 05:48:48 »
Tak sobie czytam z braku zajęcia nad ranem ... i nachodzi mnie dręczące pytanie:

Czy do zrobienia tej gry Ubisoft nie zatrudnił czasem DEVów z America Army 3 ?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #43 dnia: Września 15, 2011, 08:32:38 »
CoD jest najczesciej przeceniana gra. W Empik zrobili cene -40 pln. Obecnie 54,99 plnow.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #44 dnia: Października 09, 2011, 19:23:59 »
« Ostatnia zmiana: Października 09, 2011, 19:38:40 wysłana przez KosiMazaki »

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.