Autor Wątek: Czy ktoś nas podszedł od tylca?  (Przeczytany 21661 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
Odp: Czy ktoś nas podszedł od tylca?
« Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 09, 2011, 12:39:29 »
Fakt - natura nie znosi próżni.
Z drugiej strony patrząc na rynek gier PC 2011 AD, widać, że niestety producenci starają się trafić do jak najszerszej grupy odbiorców. Nikogo to nie dziwi zresztą - proste prawa rynku.
Entuzjastów realistycznych simów chyba nie za bardzo traktuje się jako grupy, która jest w stanie zapewnić przypływ $$$. Nie mówiąc już o fakcie, że wg. większości wydawców i producentów na PC gry po prostu zwyczajnie się ściąga a nie kupuje. Stad głosy z ich strony, że właściwie tylko konsole się liczą. I w ten sposób koło się zamyka.
Wg. mnie - czeka nas stracona dekada... i oby tylko 1na.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 09, 2011, 12:47:18 »
Niestety - pozostawiona samej sobie przez Olega ekipa nie potrafi wybrnąć z opresji i zapewnić grywalność tytułu. N

Nie wiadomo kto kog doprowadził do tego stanu. Oleg też miał nas....e w głowie. Sami są sobie winni i nie ma co żałować.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 09, 2011, 13:33:50 »
Nie wiadomo kto kog doprowadził do tego stanu. Oleg też miał nas....e w głowie. Sami są sobie winni i nie ma co żałować.
Tu nie chodzi o żałownie ich - tylko nas, biednych żuczków.
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 09, 2011, 13:36:49 »
A ja myślę, że są głodne wilki, które tylko czekały na takie potknięcie Olega/Luthiera/całej tej bandy. Np. takie 777 się bardzo cieszy z takiego obrotu spraw.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 09, 2011, 13:41:21 »
A ja myślę, że są głodne wilki, które tylko czekały na takie potknięcie Olega/Luthiera/całej tej bandy. Np. takie 777 się bardzo cieszy z takiego obrotu spraw.

Też tak uważam. Kto wie, co ED chce zrobić z DCS: Flying Legends.

Zresztą, dziś Luthier ma powiedzieć co i jak. Podobno wstrzymanie nie jest spowodowane brakiem kasy, czy problemami natury programistycznej. Warto poczekać i zobaczyć co powie zanim zaczniemy ich fakać :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #65 dnia: Grudnia 09, 2011, 14:34:06 »
Nie ma co się użalać tylko cieszyć z tego co jest. Ja tam wcale się z tego powodu nie czuję źle. Wręcz przeciwnie dobrze im tak. W tyle czasu się nie zorganizowali, nie wykorzystali dosłownie niczego co mieli. Jak 777 Studios chciało silnik IŁ2 na RoFa to Maddox ich olał. Teraz go bozia pokarała (a w zasadzie ich). Dla mnie to kwintesencja tego co działo się z IŁ2 - wywyższania się, braku dyskusji i chęci na poprawianie tej serii gier. W dodatku nic ich to nie nauczyło, bo dalej kręcą. Ten trup i tak już za długo dychał :). Niech upublicznią kod to szybko ta grę zapaleńcy uzdrowią. A prędzej czy później ktoś kompetentny się weźmie za tematykę.

reasumując jak dla mnie to dobrze się stało, że się zer.... Mogli by mi jeszcze oddać kasę lol :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 09, 2011, 19:02:48 »
No 777 dobrze idzie zapewne , sam zostawiłem u nich ostatnio 250 zl :P i znając życie na tym sie nie skończy :)

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 09, 2011, 20:38:53 »
No 777 dobrze idzie zapewne , sam zostawiłem u nich ostatnio 250 zl :P i znając życie na tym sie nie skończy :)

Che che aż za dobrze. Z racji tego że tak dobrze temat IWŚ idzie (który zresztą kocham) to nie prędko wezmą się za jakiś inny temat.
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #68 dnia: Grudnia 11, 2011, 09:22:26 »
Hehehehe, widać ile osób tutaj w ogóle jest zainteresowanych tym simem. Nawet odpowiedzi developerów, dotyczące funkcji jakie miały być w Clodzie od dnia premiery - gdy odpowiadają po kolei na wszystkie "in seqel" - nie robią żadnego wrażenia :D

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #69 dnia: Grudnia 11, 2011, 11:32:33 »
Przepraszam Sun, ktorym simem? Tytulowym? Zdazylem o nim zapomniec...
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Grudnia 11, 2011, 11:47:02 »
Sequel będzie, OMG WOW OMG!

:banan :karpik :banan

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #71 dnia: Grudnia 11, 2011, 11:54:15 »
Można gdzieś zrobić preorder? :banan:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #72 dnia: Grudnia 11, 2011, 12:33:13 »
Abstrahując od lekko kabaretowej zapowiedzi sequela... Sądzicie, że najpierw doprowadzą kłodę do stanu używalności, czy ten feature pojawi się dopiero w sequelu?
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Grudnia 11, 2011, 12:54:49 »
Abstrahując od lekko kabaretowej zapowiedzi sequela... Sądzicie, że najpierw doprowadzą kłodę do stanu używalności, czy ten feature pojawi się dopiero w sequelu?

Z tego co ja zrozumiałem, to wszystkie ficzery idą w sequel. Czy sequel będzie można zmerdżować z kłodą i w ten sposób przenieść do niej nowinki, tego nie wiadomo. Co ja wiem na pewno, to to, że nie kupię sequela za pełną cenę, nie ma mowy.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #74 dnia: Grudnia 11, 2011, 12:59:21 »
Sequel będzie, OMG WOW OMG!
 :banan :karpik :banan
Chyba skecz... :D :D :D