Autor Wątek: Pierwsze wrażenia  (Przeczytany 72938 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mmaruda

• Gość
Odp: Pierwsze wrażenia
« Odpowiedź #255 dnia: Sierpnia 15, 2011, 22:35:49 »
Dość dziwnie wyglądał banner na stronie głównej z napisem "Król powraca". Dla kogoś nieobeznanego w temacie mogło to być mylące.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #256 dnia: Sierpnia 16, 2011, 08:15:28 »
Dość dziwnie wyglądał banner na stronie głównej z napisem "Król powraca". Dla kogoś nieobeznanego w temacie mogło to być mylące.
Szkoda, że jest nagi....no może w skarpetkach (TM) :D

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #257 dnia: Sierpnia 16, 2011, 08:27:21 »
...

Ale przecież Król powrócił... tylko, że się potyka o swoje nogi w tym podeszłym wieku. Oczywiście piszę o Duke Nukem, bo o kim innym ?  :121:

« Odpowiedź #258 dnia: Sierpnia 16, 2011, 19:43:04 »
O "Tym" rycerzu co mu się zbroja w kolanach nie zgina :D
Pozdrawiam.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #259 dnia: Sierpnia 16, 2011, 21:39:32 »
O "Tym" rycerzu co mu się zbroja w kolanach nie zgina :D
Dokładnie mowa o tym podszywanym Królu i o tym Rycerzu  :118: : http://www.youtube.com/watch?v=Ah6kKb3km6g&feature=fvsr
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Pozdrawiam.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #261 dnia: Sierpnia 25, 2011, 19:36:29 »
Na tyle na ile zrozumiałem, cała prawda o pomyśle z CoD i o tym co się zadziało:

http://www.simhq.com/_air13/air_499a.html

Podpisuję się pod tym.

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #262 dnia: Sierpnia 25, 2011, 22:06:09 »
Dobrze powiedziane. :)
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #263 dnia: Sierpnia 26, 2011, 08:46:47 »
Autor wierzy że zespół odpowiedzialny za CloD'a zrobi wszystko żeby ją naprawić a ja się zastanawiam kto będzie to finansował w nieskończoność? Czy 1C mają inne źródło dochodów poza kontraktem z Ubi? Ci drudzy prędzej czy później położą lachę na tym tytule, jeśli już tego nie zrobili.

« Odpowiedź #264 dnia: Września 04, 2011, 01:03:01 »

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #265 dnia: Października 06, 2011, 22:25:00 »
Powiem Wam tak, po tylu wypowiedziach negatywnych i wiecznym jęczeniu itd, odłożyłem nawet modernizację kompa bo po co.....
Ostatnio byłem zmuszony wymienić moja GF 8800GT na nową. Wybór padł na GTX460 1GB TOP.
Dziś posadziłem katę w moim starym wysłużonym kompie. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, wreszcie mogłem przetestować CoDa .
Wyszedł nowy patch beta posadziłem i testowałem.

Panowie bzdury piszecie jakich mało. Po wymianie tylko karty graficznej, mogę normalnie latać na Codzie, klatki nad Londynem na prawie wysokich ustawieniach na poziomie 25 średnie co daje płynną grę. Dźwięki poprawione, ładnie to wygląda i co najlepsze jest co odkrywać. Myślę że będę maił świetną zabawę tej zimy z nowym simem. Tyle!!
Identycznie było z iłkiem, tak biadolili wszyscy....
Mówcie sobie co chcecie, mi się podoba i wcale nie wymaga ta gra super kompa (no chyba że koniecznie dążymy tylko do osiągnięcia wysokiego FPS,  dla własnego ego). Sprawdziłem przetestowałem i gra warta jest uwagi!!! Można się świetnie bawić!!! POLECAM i nie sugerujcie się opiniami malkontentów. Powodzenia.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #266 dnia: Października 06, 2011, 22:54:41 »
Powodzenia. LOL.

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #267 dnia: Października 06, 2011, 23:02:07 »
LOL / hahah / buhaha / dzięki

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #268 dnia: Października 06, 2011, 23:14:52 »
klatki nad Londynem na prawie wysokich ustawieniach na poziomie 25 średnie co daje płynną grę.

Czepnę się tylko tego - jak 25FPS jest wartością średnią, to znaczy że momentami spada poniżej tego (i to chyba więcej, niż 3-4 klatki prawda? ) W tej sytuacji nie ma mowy o płynności, bo 25FPS to granica dopuszczalnego minimum (to dość subiektywne w odbiorze, ale o prawdziwej płynności i komforcie można mówić dopiero powyżej 30FPS).
Poza tym zdaje się bolączką kłody były chwilowe przycięcia, a nie sam niski poziom FPS?

« Odpowiedź #269 dnia: Października 06, 2011, 23:46:10 »
Nadal mnie to zadziwia, że gra chodzi płynniej w 1920x1200 niż w 1440x900.