Tak trochę latam, chyba zrobiłem dziś większy nalot od początku, kiedy posiadam Kłodę, czyli od samego początku jak wyszła. 2H przekroczone

, ale już widzę, że sama poprawa grafiki to będzie owszem, jakiś krok do przodu, ale będzie i tak wiele tematów do zmian. AI lata jak popaprane. Gorzej niż w iłku, nie mówiąc o innych simach. To co wyprawia AI to poziom chyba CFS1. Bombowce fikają koziołki, przeciwnik leci prosto mimo, że już poszły serie obok i to z jakiś 20 metrów za nim, brak jakichkolwiek uników taktycznych, lecą co najwyżej sobie dalej sinusojdą, albo kręcą się w koło. Nawet jak dobra, będzie to działało to i tak będzie dalej kupa. Wciąż też nie wiem, czemu mam czcionkę niczym chyba z 36 na monitorze 27''. Czy za zmianą rozdzielczości nie idzie zmniejszanie się czcionki. LOL. Dźwięki wszystkie do poprawy, zwłaszcza komunikatów. Menu jest jakby z konsoli jakiejś i to z przed paru lat do tyłu. Brak porządnej "szybkiej misji" jak w IL-2 czy RoF z wyborem stron np i wszystkich warunków. Testowo postawiłem serwer. W edytorze CTD. Ehhh, z czym do ludzi...
Ja naprawdę nie wiem, czemu ludzie od RoF'a babrzą się wciąż w I WŚ, narzekają na brak kasy i że sprzedaż spada, skoro robią teraz La Manche, to aż się prosi przenieść się w inny okres i pobudzić nieco rynek :\.
I coś takiego:

Na wyższym pułapie.