Autor Wątek: Poprawki do IL2:CloD.  (Przeczytany 124032 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

JG300_Benito

• Gość
Odp: Przyszłe poprawki do IL2:CoD.
« Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 07, 2011, 18:51:06 »
Multi działa po tym puczu  w sensie jest ammo w Emilu i ew da radę znaleźć jakiś server ? Jak nie to nie chce mi się grzebać.

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 07, 2011, 19:02:44 »
Czy nie uwazacie, ze kampania angielska, ktora ma chyba tylko 16 misji jest dosc uboga ? W dzisiejszych czasach fabula, ktora jest opisana powinna byc chociaz urozmaicona w postaci obrazkow czy komiksu, nie mowiac juz o renderowanych scenkach ? Do tego misji nie trzeba zaliczyc zeby leciec kolejna - bezsens totalny.  Mogliby to rowniez poprawic zeby singiel byl bardziej grywalny. W starym ile byly chociaz jakies odznaczenia, stopnie wojskowe a tutaj - jakby zlepek kilku pojedynczych misji.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 07, 2011, 19:27:45 »
Bo to beta przecież. Nawet alpha prawie. Popatrz sobie na wykończenia tak zwane. Gra wygląda jak dom w stanie surowym.
Multi działa.

« Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 07, 2011, 19:55:16 »
Po zastosowaniu nowego patcha, przyrost rzędu 10/15 klatek
Dodatkowo pojawiły się mikro przycięcia co 5/10 sekund.
Mimo zwiększonych fps'ów odczuwalna mniejsza płynność.
Zmiana rodzielczości na inną niż natywna powoduje:
wyjście do pulpitu, czarny ekran lub błąd luncher.exe
Ogólnie jestem pod wrażeniem poprawek  :118:

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 07, 2011, 20:02:51 »
Rozumiem, ze tego patcha jeszcze dopracowuja i niebawem wyjdzie finalna wersja poprawiajaca plynnosc gry i inne bugi ?

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 07, 2011, 20:21:42 »
Be sure  :118: :021:

« Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 07, 2011, 20:58:13 »
Ustawienie rozdzielczości innej niż natywna powoduje że gra uruchamia się w okienku na pulpicie. Wie ktoś może jak to naprawić.

« Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 07, 2011, 21:21:29 »
U mnie tak samo jak pisze Fresh....

Dzisiaj polatałem chwilę i znalazłem jeszcze mase dziwnych bugów.
Bawił się ktoś z wam własnym ustawieniem amunicji ? Kilka razy próbowałem przygotować sobie ułożenie pocisków, zapisałem ustawienie, jednak przy wybieraniu samolotu przed misją i tak mam do wyboru dwie opcje: pusty lub domyślny.
Albo to znowu jakiś błąd albo robię coś nie tak.  :005:

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 07, 2011, 21:26:02 »
Windows XP SP3
Poprawili błąd z wyświetlaniem wody, nie ma już tych dziwnych kwadratów. Nic więcej się nie zmieniło nadal nie ma szans na latanie zaciachy, brak płynności na LOW.
Gdy chcę włączyć HIGH to niebieski ekran łapię.

« Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 07, 2011, 21:26:14 »

Albo to znowu jakiś błąd albo robię coś nie tak.  :005:

Robisz coś nie tak :) .

W menu, w którym wybierasz typ amunicji co prawda masz zapisz, ale tu zapisujesz tylko obecnie ułożoną listę. Aby mieć dostępną opcję przy wyborze samolotu musisz jeszcze przejść na pierwszą zakładkę (tem gdzie masz podaną masę startową) i tutaj zapisać całość wprowadzając rozpoznawalną nazwę. Trochę jest to namieszane, ale nie martw się. Amunicaja np.: smugowa do spita, to marzenie. Pytałem o to już w temacie" Pomoc dla początkujących", dokładnie o ułożenie pocisków.
Co prawda pociski smugowe widnieją na liście jednak żadnego nie zauważam przy strzelaniu, żandej żółtej, czerwonej czy też białej kropki.
Pozdrawiam.

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 07, 2011, 22:25:10 »
Czy patche do gry sa pobierane przez steam automatycznie ? Wciaz sprawdzam klikajac na DLC i nie ma nowych zawartosci dla tej gry. Czy dobrze szukam? Obecnie mam wersje 1.00.13820 - czy to ostatnia ?

« Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 07, 2011, 22:33:02 »
Pacz przez stream będzie dostępny dopiero gdy uzyska status oficjalnego. Wersja beta, która teraz wyszła nie będzie dostępna przez stream, trzeba ją pobrać i rozpakować samemu.
Beta ta zmienia wersję gry na: 1.00.13915
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 07, 2011, 22:35:12 »
Link masz na drugiej stronie tego wątku podał ją Kuba.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 07, 2011, 23:33:45 »
Ustawienie rozdzielczości innej niż natywna powoduje że gra uruchamia się w okienku na pulpicie. Wie ktoś może jak to naprawić.
Tak. U mnie też tak jest. Wcześniej było dobrze. Mam monitor 1600/1200 i jak ustawię pełnoekranowe 1024/768,
to się wyświetla w lewym górnym narożniku. Coś skaszanili chyba.

« Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 08, 2011, 00:22:32 »
Po paczu u mnie poprawa, zniknęły "zielone pastwiska" na morzu, mogę prawie swobodnie latać nad lądem a Tiger Mothem polatałem nawet nad Londynem. G50 w dalszym ciągu z martwym oprzyrządowaniem