Autor Wątek: Poprawki do IL2:CloD.  (Przeczytany 123915 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Poprawki do IL2:CloD.
« Odpowiedź #615 dnia: Lipca 13, 2012, 17:37:06 »
Jest news z dzis....

Chlopaki z 1C sie przeprowadzaja.

A teraz mozna jechac, zapraszam:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #616 dnia: Lipca 13, 2012, 17:56:15 »
Ale po czym, po waszej naiwności? ;-) Są pewne granice, poniżej których wstyd znęcać się ;-).

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #617 dnia: Lipca 14, 2012, 10:45:02 »
Z tego co kojarzę, przeczytane tu i ówdzie, to od 2 tygodni nie mogą changeloga napisać do tego co zrobili.

Tak w ogóle, to nie jest naiwność, to chłopięce marzenia, które banda leniwych Ruskich obraca co tydzień w pył. Ja bym na nich Maciarewicza nasłał. :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #618 dnia: Lipca 14, 2012, 12:06:31 »
Z tego co kojarzę, przeczytane tu i ówdzie, to od 2 tygodni nie mogą changeloga napisać do tego co zrobili.

Tak w ogóle, to nie jest naiwność, to chłopięce marzenia, które banda leniwych Ruskich obraca co tydzień w pył. Ja bym na nich Maciarewicza nasłał. :)
Tak, nie ma readme do ostatniej bety nawet, tydzień temu napisali "no news Today", a wczoraj, że się przeprowadzają (mam nadzieję, że do Alcatraz), fajny więc rozwinął się temat, boki można zrywać, ale tylko z pomysłów ludzi. Za tydzień będzie, zgubiliśmy kabel do internetu, mamy alfa, beta pucza, ale nie mamy jak dać.

www.yoyosims.pl

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #619 dnia: Lipca 14, 2012, 12:52:12 »
Jak obserwuję poczynania tej ekipy to mam wrażenie, że grupka studentów informatyki nawet z podrzędnej uczelni, miała by więcej talentu zarówno zawodowego jak i organizacyjnego czy szeroko rozumianego "biznesowo - marketingowego" niż ta banda dyletantów.
Ci ludzie mieli w życiu jakikolwiek związek z biznesem, IT i pisaniem kodu, czy łapano ich z ulicy - a oni nie zdążyli uciec?
Małpy posadzić przed klawiaturą - ten sam efekt by był. Wybaczcie bracia młodsi - nie chciałem urazić w końcu mamy tyle wspólnego w kodzie DNA.

« Odpowiedź #620 dnia: Lipca 14, 2012, 16:42:47 »
Jakiś czas temu przesiadłem się na 64 bity i było dobrze do ostatniego patcha, teraz z najnowszym patchem
mogę przejść jedną szybką misję i jak chcę powtórzyć ją albo wziąć inną to mam awarie launchera!
Też tak macie po tym patchu?
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #621 dnia: Lipca 14, 2012, 19:06:42 »
Jakiś czas temu przesiadłem się na 64 bity i było dobrze do ostatniego patcha, teraz z najnowszym patchem
mogę przejść jedną szybką misję i jak chcę powtórzyć ją albo wziąć inną to mam awarie launchera!
Też tak macie po tym patchu?
Mam podobnie "przestał działać". Po nieco głebszych testach daje sie zauwazyć nieco bardziej realne zachowanie przeciwników. Ale to tylko tyle pozytywów. Sim z ostatnim patchem u mnie wiecej zacina i jest jakby mniej stabilny. Już chyba straciłem nadzieję na coś przyzwoitego i chyba powróce do wersji 1,5 albo 1,6 z mixem. A tak szczerze, przez to oczekiwanie odechciało mi się już chyba latać :-(
http://il2forum.pl/index.php?topic=5137.msg74259#msg74259

"Jeśli pilot zawali, pilot ginie. Jeśli kontroler zawali, pilot ginie."

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #622 dnia: Lipca 20, 2012, 21:02:30 »
W następnym tygodniu będzie kolejna łatka, dziś fota z zalanego biura (a nie mówiłem) oraz screeny z Bf-109F (fajne).
No nic, może jeszcze w CoD'a się polata.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=33368

www.yoyosims.pl

Offline QQQ

• *
« Odpowiedź #623 dnia: Lipca 27, 2012, 18:25:17 »
Miał być dzisiaj patch i nie ma. Przesunięto wydanie na poniedziałek . Eh Ruscy jakbyście tak robili u Niemca to na chleb byście nie zarobili.  :|
« Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2012, 21:08:50 wysłana przez Leon »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #624 dnia: Lipca 31, 2012, 12:25:51 »
Miał być dzisiaj patch i nie ma. Przesunięto wydanie na poniedziałek . Eh Ruscy jakbyście tak robili u Niemca to na chleb byście nie zarobili.  :|

Poniedziałek? Ale którego roku? Wczorajszy dzień bowiem minął bez obiecanego patcha, za to jest nowy powód przesunięcia - chory piarowiec (buhahahaha!).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #625 dnia: Lipca 31, 2012, 12:55:32 »
Czekacie na te patche jak na zbawienie i za każdym razem okazuje się że to jeszcze nie TEN patch :evil:.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #626 dnia: Lipca 31, 2012, 13:21:42 »
No to popatrz ile wieków wyznawcy różnych religii czekają na swego Mesjasza, Zbawiciela, Wybawcę itp. ;)
Czekać, rzecz ludzka.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #627 dnia: Lipca 31, 2012, 19:26:14 »
Czekacie na te patche jak na zbawienie i za każdym razem okazuje się że to jeszcze nie TEN patch :evil:.
Czy ja wiem? Bardziej ciekawość bierze górę.
« Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2012, 19:43:06 wysłana przez Leon »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #628 dnia: Sierpnia 01, 2012, 16:46:42 »
Finalna, stabilna wersja patcha (patrząc na dotychczasowe postępy) powstanie gdzieś około 2013 roku - nie ujrzy on natomiast nigdy światła dziennego ponieważ w ostatniej chwili - kiedy już ktoś z 1C będzie miał wcisnąć "upload" nieznany z imienia i nazwiska osobnik "podpierdaczy" sprzęt ze studia 1C*, BlackSix oznajmi wtedy, że stało się niesamowite nieszczęście i prace niestety trzeba zacząć od nowa. "Bananowe" forum zawrze przez chwilę aby po paru dniach przejść przez etap "Thanks for the update Blacksix", "Awesome Blacksix!!!!! Very much appreciated!!!!!!" i oczywiście na deser temat "This is why Cliffs of Dover is the Best." z wylewającą się wazeliną i lizakami.

*W grę wchodzi również:

- pożar,
- kolejne podtopienie,
- masowe samobójstwo programistów,
- zwolnienia grupowe,
- inwazja kosmitów,
- brak internetu/ zgubiony kabel.

Innymi słowy - I want to believe.
i5 6600K @ 4.4GHz, AsRock Z170 Gaming K4, CM Fortis 3, 2x8GB DDR 4 Corsair Vengeance LPX 3200MHz, Gainward Phoenix 1080 GS 8GB, XFX TS Core 550W, Crucial BX200 SSD 240GB, Crucial MX300 SSD 275GB, Seagate Barracuda 1TB, Win 10 x64 Pro

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #629 dnia: Sierpnia 01, 2012, 20:15:30 »
Oj tam, na pewno ciężko pracują...