Autor Wątek: To co nas śmieszy w IL-2: Cliffs of Dover.  (Przeczytany 22090 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

To co nas śmieszy w IL-2: Cliffs of Dover.
« dnia: Kwietnia 20, 2011, 15:21:12 »
Witajcie.
Tego że nowy iłek przyniesie ze sobą moc atrakcji spodziewał się chyba każdy z nas, ale nie każdy wiedział jakiego rodzaju atrakcje na niego czekają. Moje okazały się baaardzo przyjemne...... wyjaśnienie na zdjęciach

Wiem, że na pewno taką randką by się wybrance serca zaimponowało  :karpik

ps. nie pytajcie jak to zrobiłem, bo nie wiem..........kliknąłem pojedyńczą misję a "ona" , piękna i z rozwianymi włosami, już tam była.......

Jeśli ktoś też miał taka przygodę to zapraszam do opisania wrażeń, kto wie, może jakieś małe iłki z tego będą  :karpik
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2011, 21:24:49 wysłana przez KosiMazaki »
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj

_michal

• Gość
Odp: To co nas śmieszy w il2 Cliffs of Dover
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 20, 2011, 15:26:27 »
Mnie najbardziej bawią wyznawcy z forów 1c i simhq.  :118:

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 20, 2011, 15:45:26 »
To bardzo proste, w każdej misji w menu wyboru samolotu jest Spitfire z podpisem Heartbreaker - tam siedzi ta laska.

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 20, 2011, 15:47:17 »
Ona nie jest z rozwianymi włosami. Ona ma włosy przybite gwoździkiem...

« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 20, 2011, 17:15:50 »
Wiem, może to brutalne i podłe ale jako pilot mietka pierwsze o czym pomyślałem, to czy jak kierowca spita dostaje PK, to laska też może oberwać.
Русский военный корабль, иди нахуй

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 21, 2011, 00:05:09 »
Mało co wczoraj nie padłem...

"zawsze czcij Szefa Swego..." ;)

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 21, 2011, 08:24:07 »
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 21, 2011, 08:29:05 »
Rekomendowane wymagania w recenzji: http://www.canardpc.com/jeux-2121-il_2_sturmovik___cliffs_of_dover.html

Pozwoliłem sobie przetłumaczyć :)

Configuration recommended: Ultra ‐ Core 6 Quadro Extreme to 12,4 million MHz, 10.000 Go of RAM, Chart 3D DirectX 15 with 50Go nano memory in Titan :D.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 21, 2011, 11:18:25 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 21, 2011, 10:53:32 »
Wiem, może to brutalne i podłe ale jako pilot mietka pierwsze o czym pomyślałem, to czy jak kierowca spita dostaje PK, to laska też może oberwać.
Bo wszyscy z JG300 są podli oraz zuooooooo :D ;)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 21, 2011, 12:07:25 »
A mnie bawi szukanie Świętego Grala czyli konfiguracji, na której "to pójdzie". Mam wrażenie, że większość kupujących w skrytości ducha ma nadzieję, że akurat u niego ta gra będzie grywalna. Jest to całkowicie irracjonalny stan, ale.... zastanówmy się, że jeśli faktycznie by się tak stało, że na nas spadnie błogosławieństwo Kloda, to co dalej?!? Myśleliście o tym, że jeśli 1/10000 może w to w miarę komfortowo polatać, to co z tego wynika?? Kilka misji SP, tzw. "kampania", bo przecież nie multi (fronty), które dla takich gier to podstawa zabawy???

Mnie powyższe śmieszy najbardziej, a przestanie jak ta gierka zacznie działać na jakimś E8400 i zwykłej grafie za 300-400 pln.

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 21, 2011, 12:31:16 »
Mnie tam nic nie śmieszy niestety. CloDo jest niestety przykładem na to jak molochy z wielką kasą przyczyniają się do niszczenia i psucia rzeczy w zamyśle bardzo fajnych i ciekawych. To mnie raczej smuci zwłaszcza, że to wygląda podobnie w bardzo wielu dziedzinach, nie tylko w grach.

Offline ath

• *
  • PurePC Team
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 21, 2011, 13:42:32 »
Mnie najbardziej śmieszy jak ludzie wymyślają coraz to nowe skróty nazwy gry.

« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 21, 2011, 14:19:26 »
Mnie tam nic nie śmieszy niestety. CloDo jest niestety przykładem na to jak molochy z wielką kasą przyczyniają się do niszczenia i psucia rzeczy w zamyśle bardzo fajnych i ciekawych. To mnie raczej smuci zwłaszcza, że to wygląda podobnie w bardzo wielu dziedzinach, nie tylko w grach.
Ubisoft  jaki jest każdy wie, ale nie można tylko tej firmy obwiniać za taki stan gry. Przez te lata (chyba 7), które upłynęły od zapowiedzi BoB, 1C mogło opracować jakiś lepszy produkt niż wczesna beta.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 21, 2011, 14:31:09 »
Nic, absolutnie nic.

To śmiech histeryczny.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 21, 2011, 14:54:40 »
Mnie najbardziej śmieszy jak ludzie wymyślają coraz to nowe skróty nazwy gry.

ClofDo  :118:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"