Czemu nie mogę dostawać przesyłki do pracy napisałem Tobie na PW. Dodam tylko, że dodatkowe ugadywanie się telefonicznie jest dodatkowo komplikowane, bo w firmie telefon albo mam w depozycie, albo w zasięgu zagłuszacza, albo przy innym generatorze fal elektromagnetycznych, które akurat działają na innych częstotliwościach, ale skutecznie wyłączając komórkę z użycia... albo w obiektach o tak grubych ścianach, że naturalnie tłumią sygnał.
Tak, że komunikacja miedzy kurierem a mną wygląda w ten sposób, że godzinę po tym jak do mnie kurier próbował się dodzwonić - Ja dzwonię do niego, ustalamy coś... po czym po godzinie widzę, że do mnie dzwonił i znowu JA muszę do niego dzwonić.
Natomiast co do wyboru opcji przesyłki... jakich opcji? Kupuje coś, wybieram opcję dostarczenia i mam 4 opcje: przesyłka pocztą, przesyłka kurierem, który akurat ma ze sprzedawcą podpisaną umowę, i duplikaty tych opcji z dopiskiem opłaty za pobraniem. Natomiast w 90% próby dogrania detali (jak nawet przekazanie kurierowi mojego numeru tel !) kończy się niczym poza to co wybrałem na formularzu zamówienia.