Trochę drogawo jak za jednomiejscowy myśliwiec i nie podoba mi się kierunek, w którym podążają. Obawiam się, że doszli do wniosku, że $7,62 za myśliwiec to za mało, więc klonując silnik można zarobić 2x tyle.... Domyślam się, że mogą być w patowej sytuacji bez dobrego wyjścia. W sporym tempie pojawiają się kolejne poprawki i _udoskonalenia_ , a to niewątpliwie kosztuje. Tak więc, albo zrobiliby płatne update do wersji połówkowej, ale wówczas sypie się idea centralnego zarządzania puthami i serwerami on-line, albo należy podnieść cenę za samoloty, co imo obserwujemy wariantami silnika. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie field mody to porażka (mam ich trochę, ale nigdy mi się do niczego nie przydały), która chyba miała poratować kasę, szczególnie, że np. celowniki są tak umieszczone, że ja muszę wstawać z krzesła żeby w ogóle przez nie patrzeć.
Tak więc nie wiem czy kupię tego szpadla, bo wygląda jakby nie miał szyi. Jak jednak kupię, to raczej traktując zakup jako dotację na dalszy rozwój tytułu.
Tako rzecze,
Zaratustra