Autor Wątek: Jak odblokować mapy pustynne w edytorze misji?  (Przeczytany 4040 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ponury

• Gość
Odp: Jak odblokować mapy pustynne w edytorze misji?
« Odpowiedź #15 dnia: Września 28, 2011, 01:45:00 »
Nie ma czasu, teraz pracuję nad pierwszym polskim gejowskim dramatem psychologicznym pod roboczym tytułem "Qrdl i czterdziestu rozbójników w kabinie nr2 na dworcu w Jaworze".

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #16 dnia: Września 28, 2011, 08:00:31 »
Zmień na czterdziestu robotników. Będzie bardziej wiarygodnie w polskich realiach.
« Ostatnia zmiana: Września 28, 2011, 12:13:33 wysłana przez some1 »

« Odpowiedź #17 dnia: Września 28, 2011, 10:44:13 »
Jak polskich realiach to "czterdziestu urzędników" powinno być. :)

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #18 dnia: Września 28, 2011, 12:04:06 »
Z robotnikami większa perwera - drelich, gumofilce, klucz francuski i te sprawy.

P.S. Może ktoś poprawić mi ten błąd w ostatniej wypowiedzi? Bo mnie razi a już nie mogę edytować.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #19 dnia: Września 28, 2011, 13:06:00 »
Podziękował Some1.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #20 dnia: Września 28, 2011, 13:15:20 »
Mogę jeszcze w kolano za ortografię, jak bardzo chcesz....  :121:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #21 dnia: Września 28, 2011, 13:37:54 »
W mały palec lewej stopy, jeśli można  :118:

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Września 28, 2011, 14:39:50 »
Kurdebalans, utknąłem ze scenariuszem w pewnym momencie; scena jest taka:
W ramach habilitacji, Qrdl przebrany za Pana Klopsika prowadzi ankietę dot. elementów fallicznych na zakładowej stołówce w zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze w Rawiczu. Niestety wskutek nieszczęśliwego wypadku zatrzaskuje się w toalecie i nie może wyjść. W tym czasie w więzieniu dochodzi do buntu i więźniowie opanowują budynek. Tak się składa że kabina w której siedzi Qrdl to jedyna toaleta na bloku.
No i teraz mam dylemat, co dalej; czy Qrdl rozpocznie brutalną pogłębioną analizę poszczególnych przypadków, czy da im szansę na resocjalizację i będzie konsekwentnie udawał deskę sedesową?
Pomóżcie, bo mi tu kierownik produkcji głowę urywa, plener jest, dobra ekspozycja, a plan stoi...

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #23 dnia: Września 28, 2011, 20:04:14 »
Znając życie to w zakładach o zaostrzonym rygorze przebywają raczej ciężkie przypadki ,których prawdopodobieństwo resocjalizacji jest bliskie niemalże zeru, więc raczej stawiał bym na dogłębną ekhm.....analizę  :D
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Września 29, 2011, 15:52:08 »
Dobra, konsultacje społeczno-forumowe dały pozytywny skutek i scenariusz ruszył do przodu. W scenie "Analne Pandemonium" akcja rozgrywa się w opanowanym przez więźniów zbuntowanym skrzydle więzienia o zaostrzonym rygorze w Rawiczu. Kamera idzie tuż za sunącym powoli Qrdlem, całym ociekającym kroplami wody, nagim, prosto z sauny, przepasanym jedynie skromnym białym (kiedyś) ręcznikiem. Idzie niespiesznie, rozglądając się niczym po swoich włościach... przesuwa się przez opustoszały korytarz, panuje półmrok (odcięty prąd), unoszą się opary mgły w przesyconym erotyczną wilgocią powietrzu (nie działa klimatyzacja). W tle powoli obraca się poruszany leniwym ruchem powietrza wielki wentylator w ścianie, powoli przesuwając smugi wpadającego przezeń światła na podłodze. Cele nie mają drzwi, tylko ścianę z solidnej kraty oddzielającą je od korytarza. Kamera powoli sunie zamarłym holem. Panuje przejmująca, złowroga cisza przerywana tylko mlaskaniem mokrych stóp Qrdla o kafelki... W jednej z cel widać cicho łkającego Słońcospuszczacza, zapierającego się nogami i wbitego z całej siły w najdalszy róg celi plecami do ściany; za nim, kurczowo uchwycony deski sedesu siedzi Labovsky z obłędem w oczach wpatrujący się w wyślizgany trzonek przetyczki do kibla. Obaj odsiadują wyrok za latanie kaloryferem. Kamera obraca się w drugą stronę, omiatając mijaną celę naprzeciwko. Tam na podłodze leży zawinięty w szarą taśmę klejącą zwyrodnialec, widoczna ofiara złośliwych żartów mściwych ziomali witających go zawsze na spacerniaku głośnym "Yo! Yo!". Nie wiadomo właściwie dlaczego, wiadomo tylko że na legalu lubił się zabawiać z bezbronnymi zwierzętami futerkowymi. Na końcu korytarza, pod umywalką, siedzi skulony więzienny konserwator rur i kanalizacji czyli hydraulik Leon, uparcie udający syfon i zawzięcie ssący własny kciuk. Kamera oddala się robiąc szeroki plan. Nagle ręcznik owinięty wokół spoconych bioder zssuwa się...
Dobra, mamy to. W następnym odcinku pt. "Falliczne Inferno" powinno już pójść jak po... masełku...

« Odpowiedź #25 dnia: Września 29, 2011, 16:11:15 »
Robi się ciekawie, powiedział bym połączenie Alien i Emmanuelle :-*, aż cały drże kiedy myśle o następnej części :grin:

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Września 29, 2011, 17:12:44 »
Ja zaś słyszałem że Qrdl przymierza się do kolejnej produkcji i to.. o zgrozo... lotniczej! Ma nosić tytuł "Czy leci z nami pedał?" czy jakoś tak...  :118:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #27 dnia: Września 29, 2011, 17:26:55 »
Ponury wiadomo już jaka będzie obsada głównych ról? Szykuje się hit.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #28 dnia: Września 29, 2011, 17:58:13 »
Ma nosić tytuł "Czy leci za nami pedał?" czy jakoś tak...  :118:

Poprawiłem  :021:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #29 dnia: Września 29, 2011, 19:50:49 »
Ponury wiadomo już jaka będzie obsada głównych ról? Szykuje się hit.

Zabrzmiało jakby  ktoś się prosił o główną rolę...........