Awioniki' pod AGM-65E nie ma bo i skąd?
Jest, ten screen jest na to dowodem, mam na myśli awionikę w DCS oczywiście. Ja go tylko dodałem do payload'a, nic nie mieszałem w awionice. Jest tam jeszcze kilka wersji MAVów, też się za nie wezmę (np. za wersję B albo A). Pewnie teraz zadasz pytanie "a po co kolejny MAV z kamerką TV" więc lepiej pomyśl po co mamy dwie wyrzutnie lau, które są identyczne.
@Sundowner, dzięki, że wniosłeś coś sensownego do tematu, bo tak jak już pisałem jedyną sensowną maszyną dla MAVów kierowanych laserem jest A10C (A10A też) (chodzi o tryby LSS/LST litening'a oraz TILS), zawsze lepiej widzieć na co się kieruję broń, a nie walić na ślepo.
Co do odkrycia ameryki, zgadzam się całkowicie, teraz czas na post na forum ED, tam spotkam "Amerykanów" dla których jest to całkiem normalna rzecz

Ale proces certyfikacji zakończono w tym roku (konkretnie - w sierpniu), więc w obiegu nie ma żadnych dokumentów dotyczących wykorzystania tych pocisków na A-10C i F-16.
Jeśli ktoś znajdzie cokolwiek konkretnego o AGM65E oraz AGM65L niech wstawi tutaj, nie ważne o jaką maszynę chodzi. Mi zależy na informacjach na temat ustawiania kodu lasera, wyszukiwania punktów lasera oraz trybu śledzenia punktu. Mówiąc prosto wszystkim co dotyczy celowania.